Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 15.07.2023 o 07:39, M4R10 napisał(a):
Status Nr czynności Opis    
Otwarty  10011620600 
Wymiana chłodnicy recyrkulacji spalin (wysokotemperaturowa) 
Lokalny nr kampanii: 
-

Dzięki bardzo za info. Umawiam się zatem na wizytę.

Opublikowano

Ktoś może wie coś o tej akcji 0011350700 miałem wymieniony egr po 2 dnia dostałem powiadomienie na aplikacji z ta akcja 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@Xsavier "Powiadomienie dla klienta w sprawie chłodnicy recyrkulacji spalin" ; wydali nowy numer akcji który zastępuje poprzednie numery. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, szczurek2896 napisał(a):

Cześć. Wiadomo coś na temat akcji dla :

WBA5K710X0D296710

Pozdrawiam 

"Uwaga! - Dostępna bezpłatna naprawa pogwarancyjna w oparciu o VIN" - to zapewne dotyczy EGR w przypadku ubywającego płynu.

• Dziękuję 1
Opublikowano
25 minut temu, M4R10 napisał(a):

"Uwaga! - Dostępna bezpłatna naprawa pogwarancyjna w oparciu o VIN" - to zapewne dotyczy EGR w przypadku ubywającego płynu.

Dzięki za odpowiedź. Rozumiem że wymiana tego EGR zostanie wykonana dopiero jak zacznie z nim coś cię dziać? 

Opublikowano

Ja miałem w BMW Team Długołęka, robili chłodniczkę egr jako akcję serwisową, kolektor też wymienili. Co prawda pogadałem żeby zrobili co się da jeśli tylko będzie taka możliwość i zrobili. Pan z serwisu powiedział, że dawniej nie było z tym problemu, teraz kolektor musi być zawalony sadzą żeby wymienili albo nadtopiony, a centrala życzy sobie odesłania starego.

Opublikowano
Godzinę temu, Mercek napisał(a):

Ja miałem w BMW Team Długołęka, robili chłodniczkę egr jako akcję serwisową, kolektor też wymienili. Co prawda pogadałem żeby zrobili co się da jeśli tylko będzie taka możliwość i zrobili. Pan z serwisu powiedział, że dawniej nie było z tym problemu, teraz kolektor musi być zawalony sadzą żeby wymienili albo nadtopiony, a centrala życzy sobie odesłania starego.

Mój był wymieniony 2019 2020 jakoś tez był wymieniany ten kolektor ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niestety nadal czekam od lutego... w BMW Smorawiński w Poznaniu.  Mimo moich telefonów nadal cisza.. Ktoś jeszcze tak długo czeka? 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W centrali Inchape, ze wskazaniem na Swadzim, czekam od maja

Opublikowano

Mam pytanie do użytkowników z silnikiem B47, którzy są po odbytej akcji serwisowej EGR 0011530600.

Czy po wymianie chłodniczki EGR i aktualizacji oprogramowania zmienia się coś w temacie regeneracji filtra cząstek stałych? Czy po tej aktualizacji nie będzie częstszych regeneracji tak jak to było po akcji dieselgate z innego koncernu?

Opublikowano

Wymienili mi chłodniczne po kilku dniach dostałem powiadomienie na aplikacje My Bmw pisze ze jest akcja techniczna 0011350700 może ktoś wie o co chodzi ?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

0011350700

Czas oczekiwania na części to kilka miesięcy.

0011350700.png

Opublikowano
2 godziny temu, Kruk napisał(a):

0011350700

Czas oczekiwania na części to kilka miesięcy.

0011350700.png

Tylko wcześniej miałem 0011640600 była wymieniana chlodniczka nic wiecje nie wymieniali po 4 dniach dostałem ten drugi numer akcji z 700 to zadzownic do nich umówić się znowu ?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tak, bo długa kolejka po części.

• 2 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Brak akcji

Opublikowano

Dalej powtarzam jeśli czekacie długo, dzwonić i mówić że ubywa płynu, śmierdzi spalinami i plastikiem. Części są tylko mocy przerobowej nie ma. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@kepa416 chyba jednak części nie ma, wystarczy spojrzeć jak dużo wolnych wizyt serwisowych jest w ASO, możesz się umówić na ten sam lub kolejny tydzień.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Części brak.