Skocz do zawartości

e46 przód od polifta - do przedlifta da rade??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Dzisiaj miałem dzwona.... i w sumie się zastanawiam, czy przód od polifta pasuje Plug&Play do przedlifta ? Widzę tylko, że koszt samej maski jest sporo droższy a do tego lampy, blotnik, zderzak... - nie wiem czy to nie będzie skórka za wyprawkę...

pozdrawiam

Opublikowano

widziałem na żywo taki przeszczep jak auta szukałem. Na którymś forum poświęconym BMW było na ten temat co nieco i z tego co pamiętam to pas przedni do wymiany, kierownice powietrza itd, sporo gratów potrzeba. plug&play na pewno pasuje maska od polifta do przedlifta (delikatnie nachodzi na lampy ale ponoć nie przeszkadza to postaram się tez znaleźć zdjęcie

poka foty czy bardzo źle jest...

Opublikowano
  • Autor
Moja czarnula wygląda jak po szkodzie parkingowej... ale rywal... sami zobaczcie... Maska od po lifta i reszta z przedlifta to druciarstwo... widziałem na allegro takiego batmobila.... chyba jednak odpucuje swoje nadwozie :)

Edytowane przez fachowiec83

Opublikowano
tragedii nie ma, zostawiłbym jednak przedlifta :)
Opublikowano
Mozesz wsadzic m pakiet, maske od polifta a reszte od przed i bedzie :cool2:
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nawet bym się nie zastanawiał i szukał maski z polifta, pewnie w kolor znajdziesz, tylko tak jak napisałeś, że to druciarstwo dla Ciebie..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
tylko potem przy sprzedawaniu powiedz lepiej od razu nabywcy co i jak, bo jak auto (daj / nie daj Boże) trafi tu do oceny to powstanie milion teorii spiskowych, sam wiesz ;)
Opublikowano
Ja bym odpuścił. Na kilometr trąci ulepem. Fakt że polift ładniejszy niestety
Opublikowano
Patrzy OK. Mi się czarne nery i ogólnie cały czarny osprzęt podoba. Pytanie tylko czy tył też będziesz modził?
Opublikowano
Chyba nie ma na tym forum nikogo kto by ci polecił nieorginalny zderzak
Opublikowano
  • Autor
przypuszczam, że to może trącić drutem :)
Opublikowano
bardzo fajny zestawik, sam bym go do siebie założył, tylko cena mnie odstrasza. wygląda fajnie i z maską po lifcie byłoby słodko :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
Lampe i kierunek też chyba lepiej używkę ori niż nówkę zamiennik ? Tylko żebym się na Angola nie nadział
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kupuj ori używki, nie szukaj w najtańszych tylko tam gdzie jest zaznaczone, że lampa jest w wersji europejskiej. Nie kupuj zamiennika zderzaka, bo nie pasuje. Napisałeś, że maska z polifta to druciarstwo a sam zderzak przedni z m-pakietu może być..nie będzie to dobrze wyglądać :?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Masz do wymiany wszystko poza lewym błotnikiem i lewej lampy z kierunkiem. Jeśli już zdecydowałeś zostać przy przedlifcie to trudno, ale rzadko się zdarza taka okazja aby jednak trochę odmłodzić auto bądź co bądź małym kosztem ;) bo i tak musisz robić cały przód. A dla potencjalnego kupca w przyszłości zawsze można zrobić kilka fotek aby nie miał wątpliwości dzwon - nie dzwon.
Opublikowano
  • Autor

Jednak zostaje przedlift... Jedynie co rozwazalem to całość od polifta ale sama uzywana maska kosztuje ponad 800 pln, reflektory tez drozsze, blotniki, pas.... a nawet nerki.... wiec koszt chyba bedzie nielichy - tak czy inaczej pokaze przyszlemu nabywcy zdjecia z dzwona :)

http://moto.allegro.pl/przod-e46-e-46-lift-fl-maska-zderzak-blotnik-pas-c-i2954885790.html przykładowy zestaw polifta.... + lakier + nieprzewidziane koszty.... = 5000 PLN lekką ręką... a jeszcze nawet wyceny nie miałem... czekam na rzeczoznawcę...

ale organoleptycznie:

Maska, błotnik, pas, nerki, reflektor, kierunek, nadkole, zderzak, zb. na plyn od spryskiwaczy...

• 3 lata później...