Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przebieg jak najbardziej wiarygodny, sądząc po zużyciu tapicerki oraz instalacji LPG :nienie:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Kierownice tak po 400tys nie wyglądają no ale moze poprzedni wladciciel lubił sygnety :norty:

Jeździł na krótkich odcinkach i ważył 120kg.

Śmiejecie sie , ale widziałem dużo gorsze kierownice z przebiegiem 200tys realnym , wszystko zależy jak ktoś użytkował ,jak jeździła 90% po mieście to i tak zle nie wyglada .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chyba w Fiatach widziałeś .

Jak chcesz to ci wyśle zdjęcie jaj wygląda u mnie przy przebiegu 250 tyś. km.

Robię 80% miasto.

Opublikowano
U mnie przebieg 222 tys, właściwie to tylko miasto, zdjęcie kiery w linku poniżej. I przy okazji fotele do porównania
Opublikowano

Tylko wam sie tak wydaje , jutro zrobię zdjęcie u mojej siostry w e87 jak kierownica wyglada od paznokci po zrobieniu 5 tys kilometrów ....

Nie każdy dba o to tak jak my . Niektórzy maja inny pot, szorstkie rączki itp.

Opublikowano
Fotele strasznie pomęczone

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Biorąc pod uwagę stan kierownicy i foteli (kompatybilny ze sobą) to przebieg co najmniej x 2. A instalacja LPG tylko to potwierdza, plus zmienione lampy przednie i tylne.