Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie wygląda to tak:

Odpalam INPA/F3 e46/communication system/telephone/F5 read status/

http://lh4.ggpht.com/_mmqEZIOv96g/TCLoploPDhI/AAAAAAAACk0/iFVOLQdtn6s/s912/inpa11.png

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam,

posiadam w mojej bmw duza navi i telefon na bluetooth ale niestety nie posiadam PINU zeby ustawic telefon :-( Czy jest on moze gdzies zapisany w systemie czy zostaje mi tylko serwis?

Opublikowano
a kolego czy możesz mi powiedziec ktory to jest modul bluetooth? mam od gory czarna kostke z napisem BMW AG potem dvd i zmieniarke nic wiecej tam nie widze.. i ilu cyfrowy jest ten PIN?
Opublikowano
Skrzynka modułu ULF ( bluetooth) jest na samej górze. Trzeba rozebrać tapicerkę i odkręcić jedna śrubę i masz moduł w ręku. Numer Pin jest na nim.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Moduł ULF znajduje się w bagażniku nad zmieniarką musisz rozebrać tapicerkę i jak jest ro rusztowanie metalowe do zmieniarki czy nawigacji to na nim przykręcony jest moduł ULF. Wykręć go i tam jest naklejka z pinem i modelem i innymi informacjami.
Opublikowano
kupilem niedawno e46 330 diesel z 2002 roku i nie wiem jak sie polaczyc z bluetoothem :mad2: na kerownicy sa wszystkie przyciski mikrofon nad swiatelkiem w srodku tez jest tylko jak to zmusic do dzialania?
Opublikowano
musisz sparować telefon z blutem w aucie, - służy do tego przycisk z "gadajacym ludzkiem" na konsoli środkowej ( http://goo.gl/OXuSs ), trzymasz przycisk buzki przez 3 sek na tunelu srodkowym - stacyjka w pozycji ,0 po 3 sekundach stacyjka na 1 i na radiu wyskakuje BT (cos tam) wtedy na tel uruchamiasz wyszukiwanie BT - powinno znalesc BMW
Opublikowano
kurde wogole nie wykrywa mi tego bluetootha na telefonie,jak by go wcale nie bylo ale mikrofon jest i na desce rozdzielczej przy szybie tez cos lezy i na tylnej polce ...nie wiem! a ten kod to gdzie mozna znalezc?dzieki
Opublikowano
U mnie jest taka sama sytuacja tez mam na kierownicy ( moze dlatego ze mamy multifunkcyjne kierownice czy jakos tak :D ) ale tez powiem szczerze ze nie wiem jak to uruchomic...
''Impossible is nothing''
Opublikowano
Tak się zastanawiam czy do działania BT nie jet konieczne osadzenie tel. w stacji ta jak na focie ( http://goo.gl/OXuSs )???

ta stacja to tylko ładowarka + sygnał anteny, nie daje niczego extra, sama komunikacja i tak idzie po blu, rownie dobrze mozesz miec telefon w kieszeni.

Opublikowano
moze wystepowac u Ciebie tez inny przypadek - ja w swojej betce np wymienilem ten element tunela srodkowego gdzie byl "chwytak" na telefon i przycisk do parowania - na taki element gdzie mam dwa uchwyty na kubki, nie uzywam w aucie bluta a taki tunel z dziurami na kubki jest bardziej praktyczny - moze w Twoim egzemplarzu ktos zrobil podobnie ?
Opublikowano

Ja się dzisiaj spiąłem w sobie i udało mi się ogarnąć ten temat... :norty:

Postąpiłem tak jak Kolega Kubasikorski opisał:

"musisz sparować telefon z blutem w aucie, - służy do tego przycisk z "gadajacym ludzkiem" na konsoli środkowej ( http://goo.gl/OXuSs ), trzymasz przycisk buzki przez 3 sek na tunelu srodkowym - stacyjka w pozycji ,0 po 3 sekundach stacyjka na 1 i na radiu wyskakuje BT (cos tam) wtedy na tel uruchamiasz wyszukiwanie BT - powinno znalesc BMW" i faktycznie tak było. Dodam tylko że przy wyszukiwaniu telefon poprosił o kod dostępu (nie będę świnią i podzielę się swoim może komuś się przyda :wink: ) 1325. Po sparowaniu stacyjka na pozycję 0 Przy kolejnym przekręceniu kluczyka i naciśnięciu klawisza R/T na kierownicy radio powinno pokazać na wyświetlaczu listę kontaktów z telefonu. Dalsze sterowanie odbywa się już z kierownicy. :D