Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jasne. I ta akcja z opona prezydenta to tez ja. Koncze temat bo zaczalem na forum niedawno ale widze ze poziom tu jest podobny do przekroju spoleczenstwa. Zlosliwosc i zawisc

Ta opona to Twoja robota ?? Jak to zrobiłeś ? :idea:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najgłośniej krzyczą w tym temacie handlujący autami. Chory kraj, to fakt ale tu żyjemy. Więc nie miejcie pretensji że żyjecie. Jeśli ktoś sprzedaje auto po jakimś czasie użytkowania to 1000-2000 w dół ponad próg, jeśli chce sprzedać, nie jest katastrofą. Znam ludzi handlujących autami z PL z historią i z fotkami ewentualnych uszkodzeń. Mają się dobrze, oni i ich finanse. Są w Polsce ludzie kupujący "prawdziwe" auta.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam budżet na 38000 wiec chciałem zaoferować 36000 + 2000 miec na pozostale koszta

"Mirek" i "88" wszystko tłumaczy.

Opublikowano
Ja mam budżet na 38000 wiec chciałem zaoferować 36000 + 2000 miec na pozostale koszta

"Mirek" i "88" wszystko tłumaczy.

mega inteligenty tekst - to ja napisze cos w Twoim styku: Szczytno i wszystko jasne. Bedziesz kiedys w okolicy to polecam przejechanie sie metrem

M

Opublikowano
Auto obejrzane, wszystko z nim ok, na wszystkie wymiany naprawy są faktury z serwisu BMW, przebieg jak najbardziej oryginalny, faktura zakupu jak gośc kupował w niemczech jest i jakie były tam serwisy i przy jakim przebiegu, faktura z historią z polskiego serwisu bmw tez jest, auto w stanie bardzo dobrym, naprawde nie ma sie do czego doczepić i nie dziwne ze gośc taką cene podał, W środe auto do odbioru, tyle w temacie. I nie rzucać sie tu i nie kłócić bo każdy może miec swoje zdanie
Opublikowano
Najgłośniej krzyczą w tym temacie handlujący autami. Chory kraj, to fakt ale tu żyjemy. Więc nie miejcie pretensji że żyjecie. Jeśli ktoś sprzedaje auto po jakimś czasie użytkowania to 1000-2000 w dół ponad próg, jeśli chce sprzedać, nie jest katastrofą. Znam ludzi handlujących autami z PL z historią i z fotkami ewentualnych uszkodzeń. Mają się dobrze, oni i ich finanse. Są w Polsce ludzie kupujący "prawdziwe" auta.

No i będziemy krzyczeć, bo narzekacie na rynek, a sami go tworzycie takim podejsciem do zakupu samochodu.

Opublikowano
Stoi na polce obok innych resoraków :norty:
Damjan, a nie widziałeś gdzieś tam tej X6 mirka? :P

Panowie widać zawiść - typowo polskie. Ja nie mam radochy z tego ze ktoś jeździ tańszym golfem czy droższym GL - każdy ma to na co go stać. Życzę wam żebyście kiedyś sie dorobili a póki co miejcie radochę z internetowej napinki. Naprawdę szacun - grube z Was chłopaki. Gratulacje. Możecie być z siebie zadowoleni. Napewno rodzice są z Was dumni. Jeszcze raz pokłony

M.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego. Jaka zawiść? To Ty wyjechałeś z jakimś dziwnym tekstem ni z gruszki ni z pietruszki, że przyjechałeś X6tką. Po co to było? Nikt nie komentował Twojego stanu majątkowego, bo nie o to chodzi. Jechałeś oglądać auto nie mając na niego budżetu. Typowo polskie podejście. A czy Ty jesteś milionerem czy nie, to nikogo tutaj nie obchodzi, zapewniam Cię. Tobie się wydaje, że takie wizyty oglądaczy to żaden problem dla sprzedawcy, a ja Cię zapewniam, że jest to problem. Zajmujesz czas, który ktoś musi dla Ciebie znaleźć, do tego przed każdymi oględzinami często trzeba to auto umyć itd. Pięciu takich oglądaczy-marzycieli dzień w dzień i gościu ma już dość. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy od trzech stron jedzie z nami moderator, czy wysiadł wcześniej?
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie pytaj, tylko klikaj Raportuj ten post. Tak pomożesz moderatorowi.
Opublikowano
Panowie nie widzialem tak zadbanego egzemplarza i z pelna serwisowa historia od 1km :) jestem wlasnie umowiony na odbior auta :) a BMW bylo ale X5 :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Wcześniej zrobił stówkę w 7 lat, czyli również wyjątkowo mało jak na diesla.

Dziś ludzie się powoli uczą, ale do niedawna kogo byś nie zapytał, to musi być diesel. Nawet, jak tylko wnuki do przedszkola wozi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zielo gdybym robił 400km (jak tutaj) miesięcznie to bym jeździł taxi lub korzystał w wypożyczalni, bo posiadanie samochodu nie ma sensu.

To zwykły 2 litrowy diesel więc nie można powiedzieć o posiadaniu samochodu dla funu na weekendy,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pewnie, każdy ogarniający trochę motoryzację i domowy budżet - a sama nasza obecność wskazuje, że chcemy coś więcej od auta, niż odpalić i zgasić - się z tobą zgodzi.

Ja piszę natomiast trochę ze swojego doświadczenia. W domu stał poliftowy e46 320d na codzienny dojazd do pracy (20km). Po chwili okazało się, że przechodzę do siedziby głównej mojej firmy i tu dojazdy pół na pół, z kolegą lub służbówką. I dieselek stał zamiast jeździć, robiąc w 5 lat 50 tys.

Jakby nie było, nowemu właścicielowi - ciężko powiedzieć, komu dokładnie, bo jak czytam, to kilka osób właśnie podpisje umowę na to samo auto :mrgreen: - życzymy bezawaryjnej jazdy :cool2: