Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak to wprowadzą, to już nikt sobie nie kupi używanej BMW- taniej będzie wziąść z salonu z niemiec nówkę. Absurd, żeby płacić 30 k PLN za samochód o wartości 10 tys.
Opublikowano
bzduryyy, nic takiego nie wejdzie w zycie - pojawiały się pogłoski, źe poprzednie propozycje zostaną rozmiękczone a ten kontrolowany przeciek jest po to zeby uspokoic leppery i lpry
Opublikowano
a ten kontrolowany przeciek jest po to zeby uspokoic leppery i lpry

dziwaczna hipoteza...

czy lepery i lpry trzymaja z koncernami samochodowymi????

totalna glupota, ale ja mysle ze moze to wejsc, w naszym kraju tyle glupot sie dzieje ostatnio ze bym sie nawet nie zdziwil :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

kolejny debilizm :!: :!: :!: ,

ale u nas to normalka,:mrgreen:

:mrgreen: MAKUMBA śpiewał ..."POLSKA TO PIĘKNY KRAJ"... :mrgreen:

pewnie przejdzie-patrząc na ruch lawet na granicy,

ciekawe tylko przed czym ma to uchronić

-rynek samochodów nowych w Polsce :?:

Bezpieczeństwa na drogach na 1000% nie podniesie bo to co masowo teraz jedzie na lawetach to czasem ciężko odróżnić jaka jest to marka :mad2:

ZA GRANICĄ ZŁOMU DO HUT ZABRAKNIE:idea:

CIEKAWE JAKIM CÓDEM SPRZEDAM SWOJĄ NASTOLATKĘ E32 I KOMU :?:

BO PEWNIE ZAMIAST KUPIĆ MOJĄ TO KTOŚ KUPI SOBIE NP.GOLFA PROSTO Z SALONU

PANOWIE TEŻ TRZEBA RWAĆ Z LAWETĄ ZA GRANICĘ,EWENTUALNIE SZYBKO KUPIĆ POTRZEBNE CZĘŚCI

BO ILE KOSZTOWAĆ BĘDZIE NP silnik cały do e32 np-teraz 1000-1500 przy wartości auta 8000

a jak cena auta wyniesie rynkowa 35 tys :?:

z innej beczki to kto to wymyślił-ci co oficjalnie mają po 15 kawałków na miecha,nieoficjalnie HGW :mrgreen:

a po wprowadzeniu zmian wszystko wyjdzie z czasem,kto komu dał za ustawę :roll2: :roll2: :roll2:

Opublikowano
Znowu się zacznie handel kwitami i tyle. Pamiętacie jeszcze te ogłoszenia "Sprzedam po spaleniu...". Z drugiej strony ludzie będą mieli mniejszy problem ze złomowaniem bo nawet papier na 20 letniego VW Polo się sprzeda.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Tez mi sie wydaje ze na takie przepisy sie znajda sposoby, cos napewno bedzie do zakombinowania , albo jakas dziura w przepisach , nie ma co panikowac za wczasu :)
Opublikowano
e tam, jak to wprowadzą ceny naszych obecnych pojazdów pójdą w góre :) tylko potem kupić coś nowego bedzie ból

Czy ja wiem czy tak pojdą w gore... Rynek pojazdow uzywanych jest juz przepełniony i ludzie męczą sie ze sprzedarzą samochodów, podniesienie ich ceny na pewno nie ulatwi im w sprzedarzy.

Opublikowano

Eee tam, to przeciez tylko projekt, ktory nawet nie wyszedl jeszcze poza rzad. Kolejni debile probuja zastapic akcyze jakas inna oplata juz od ponad roku. I co? I nic. Na straszeniu sie konczy.

Byc moze, jak chlopaki dostana zimny prysznic w postaci decyzji o koniecznosci zwrotu calej pobranej akcyzy, to pukna sie w puste lby.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i