Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jedyny słuszny dyfuzor :cool2: ja mam białe auto i nie chciałem góry w kolor auta,więc cały jest w macie. jedynie te boczne zaślepki okleiłem odblaskową folią na czerwono - żeby wyglądało coś jak w Fkach.

swoją drogą te felgi 18 cali z białej F31 mpakiet to był wzór 441M?

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
na ile koni ci zrobili ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

wyszło 350/490 , ale brakowało 15KM do serii. Wszyscy obstawiają zasyfiałe zawory. Zmieniany był tez u nich olej, po 8k km brakowało 200ml do maxa, więc wiatraki i silnik raczej w dobrej kondycji.

Odzyskam brakujące cyferki w weekend po czyszczeniu :norty:

Obserwuję, że każdemu właścicielowi 35i bardzo polecasz zabieg :wink:

Opublikowano
no tak bo w silnikach z wtryskiem bezposredim to ci sie robi taki syf ze silnik nie ma czym oddychac a jak masz turbo to juz w ogole.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
roznica taka ze przed liftem masz lopatki typowo sportowe dzialajace jak w aucie sportowym a po lifcie sa lopatki z oznaczeniem +/- czyli lopatki dla cywila ktory kupil za duza moc na swoje mozliwosci.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Felgi to pewnie BMW Styling 359 (z E92 M3 GTS/ Competition)

Zgadza się, jak również wzór 1M

Rolowales nadkola zeby zmiescic te fele ? Nic nie trze ?

Opublikowano (edytowane)
hahahahaha to żeś Pan wystrzelił :duh:

W jakim to aucie sportowym obie łopatki działają + i - ? :lol:

np Porsche ale faktycznie jak przegladnolem to jest duzo samochodow sportowych z + z jednej strony i minus z drugiej, to ciekawe bo jak jezdzilem sprtowymi samochodami bylo to uwazane za udogodnienie dla "niedzielnych pilotow" ale moze czasy sie zmieniaja w takim razie bo jednak trudno uznac ze Lotus to cos innego niz auto sportowe.

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
w kazdym poki przyciski zmiany sa jak w F1 na kierownicy ale prawda jest ze jezeli sa to lopatki za kierownica maja +/-. Wyglada na to ze jestem hasbeen.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
w kazdym poki przyciski zmiany sa jak w F1 na kierownicy ale prawda jest ze jezeli sa to lopatki za kierownica maja +/-.

Żadna cywilna kiera nie jest podobna do tej z F1. Bliżej może niektórym ferrarkowym do WRC, na które ustawia się ewentualne tryby a zmienia i tak łopatkami.

Co do prosiaków http://autokult.pl/18962,porsche-wreszcie-zmadrzalo-lopatki-vs-przyciski

Wyglada na to ze jestem hasbeen.

Ke? :)