Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja słucham Rapu i Techno. Nigdy nie lubiłem techno ale w samochodzie naprawde techno jest świetne.

Czasmi zapuszcze jakis stary kawałek wczoraj np: w nocy na miescie zapusciłem SWEET DREAMS..... :mrgreen:

Opublikowano
:D a może trzeba pomyślec o zalożeniu nowego wątku czy jak to się nazywa :lol: gdzie będzie można zamieszczać swoje ulubione kawalki i wymieniać sie muza :?: :cool2:
Opublikowano
U mnie zależy od nastroju ale głównie HIP HOP PL i czarne rytmy :) zdarzy sie trance i house oraz disco polo oczywiście z tych bardziej znanych :D przy czarnej muzie oczywiście szyber otwarty szyby przednie lekko w dół i patrolóweczka po ulicach :D Czarne szyby w czarnej E32 i czarna muza robi swoje :D Laski sie patrzą :D Sprawdzcie sami :)

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
no muzyka dla mojego ucha w bi em dablju:) to oczywiscie guano apes, prodigy, troche muzy z Need For Speed Underground ( taka propos szkoda ze nie mozna tam jezdzic chociazby BMW M3 POWER:) ) , no i sporo rockowych klimatow takich ostrych przy ktorych mozna wykorzystac te 136 KM pod macha:) :twisted:
Mercedes CLS 55AMG :twisted:
Opublikowano

The Rolling Stones

Buddy Guy

a na dluga trase naprawde swietne sa Rozmowy Niedokonczone w...... Radiu Maryja , naprawde swiente w trasie, zwlaszcza gdy spac sie chce ;)

oczywiscie z przymrozeniem oka slucham tej stacji nie podejrzewac mnie o moherowatosc :nienie: ;)

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
ja slucham plytek z kolekcji SMOOTH JAZZ, POLSKI HIP HOP, ( WWO, PONO, ZIP SKŁAD, MOLESTA) ELO :-), zagraniczny HIP HOP (francuzy rożne, MOBB DEEP, GANGSTAR, METHOD MAN, i takie tam :) duzo tego jest , pozdro
Opublikowano

Jak mam ochote poszaleć to Cypress Hill album Skull & Bones strasznie mnie nakręca, idealnie pasuje do sportowego charakteru BMW :)

a tak ogólnie to zależnie od nastroju od spokojnych lajtowych kawałków po czasem i techno ale z żadka

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

:whistle:

Thrash Metal

Black Metal

Doom/Thrash Metal

Brutal Death Metal

Death-Doom Metal

Depressive Death Metal

:whistle:

Ostatnio:

Bloodwritten - thrash black metal band

Warsaw, Poland

P.S.

Dla słuchających:

- muzyki poważnej

- disco i polo

- jazz

- pop i wielu innych ...

:nienie:

NIE POLECAM !!!

:nienie:

http://bloodwritten.metal.pl

:cool2:

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano
A ja muszę powiedzieć, że nie mam jakiegoś konkretnego typu muzyki do słuchania w aucie. Radio może być, ale nie zawsze dają to, czego akurat bym chciał. Dlatego, w zależności od dnia, daję sobie do jazdy muzę raczej uspakajającą (lubię spokojne, wolne kawałki, bez "bębnów i trąb", że tak powiem). Czasem posłucham coś z "plastiku" lub spokojnej muzyki elektronicznej (house, chill itp). A jakbym miał E38 z np. 5l pod maską i setki km autostrady niemieckiej przed sobą, to z niezłą prędkością słuchając Beethovena i nie słysząc, co się dookoła mnie dzieje, cieszyłbym się czystą radością z jazdy :)
Opublikowano
A ja słucham tego co leci w radiu :lol: - głównie Zetka, ale w sumie i tak żadko słucham radia w samochodzie - jak zmienię orginalnego kaseciaka na coś normalnego, to będzie to co w domu - czyli Trance...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja slucham roznie, zalezy na co mam ochoty - rozrzut jest ogromny: od klasyki, przez metallica, rammstein, kazik (i inne polski song) konczac na trance :D.

Bardzo fajny trance jest na www.di.fm/

Jak muzyka sie podoba i chcesz sobie nagrac plyte do bumy do polecam:

http://streamripper.sourceforge.net/ - sciagamy ripperka np. dla winampa i jedziemy... :D

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=44383&start=15

BMW Repozytorium - poszukiwani ludzie do prowadzenia sajtu z hostingiem. => PW

--

Staram sie pomoc...

...reklamacje tylko za okazaniem paragonu z pieczatka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hehe..widze ze wiekszosc slucha techno/trance :))

ja tam jestem inny...przy spokojnej jezdzie to marillion, pink floyd, dire straits..srednia glosnosc :))...pow. 200km/h metallica "whisky in the yar" lub zzt-top...taki szybszy rock :)..oczywiscie na full'a :))

pozdr.

jesli posiadles kobiete swoich marzen to o pozostalych marzeniach mozesz smialo zapomniec...

http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_podpism_5d496cc.jpg

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=92490