Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podaj adres a najlepiej link to pooglądamy :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

VIN: WBABN51050JT67988

Type code: BN51

Model: 330CI (EUR)

E-F-R series: E46 2

Series: 3

Type: COUPE

Steering: LL

Doors: 2

Engine: M54

Displacement: 3.00

Power: 170 (231 hp)

Drive: HECK

Transmission: MEC

Paint code: 317 - ORIENTBLAU METALLIC

Upholstery code: J1AT - STOFF TEX 2000/A

Prod.date: 2001-11-28

S169 EU3 exhaust emissions standard

S210 Dynamic stability control III

S249 Multifunction f steering wheel

S255 Sports leather steering wheel

S302 Alarm system

S351 BMW LA wheel, star spoke 89

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S441 Smoker package

S459 El. front seat adjustment w. memory

S473 Armrest front

S520 Fog lights

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S661 Radio BMW Business (C43)

S785 White direction indicator lights

S832 Battery in luggage compartment

S855 Language version, Italian

S863 Dealer List Europe

S877 Omission of non-combined operation

S884 Operating instructions, Italian

S915 Omission of outer-skin preservation

S925 Dispatch protection pack

S928 Tyre control

S945 CONSIDERATION OF PRICE DEPENDENCY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego, oględzin tego auta na żywo możesz nie przeżyć.

Jeśli zaryzykujesz, to nie wciskaj żadnych przycisków na panelu klimy, bo wpadnie całkiem do środka :8)

A zenonowa igła jednak nie taka igła?

Opublikowano

Zenonowa igła ? Kolego, gdybyś zobaczył co tam sie działo w tych samochodach w środku i w sumie na zewnątrz też to byś sie stopami przeżegnał, porażka...

Dziękuje bardzo za podpowiedzi w takim razie. Mam jeszcze jedną z Poznania, ale wstawie jutro bo nie ma niestety vinu :(

Opublikowano
Jednym słowem nie warto ? Dziś byłem u Zenka i sie załamałem

PS. Jakub dzieki, ze link wkleiles

A co byłeś oglądać bo miałem na oku z jego ogłoszeń 2 auta, ale kawałek mam do niego, podobno stany igły za 2x tyle ceny średniej więc jestem ciekawy czy warto

Opublikowano
Ktoś tutaj był co kupił auto od Zenka ale chyba tylko jeden przypadek...ogólnie sam mówil zawsze ze dobre 330ci to 10k euro plus opłaty i transport i jego zarobek więc powinno kosztować z 60k xD te jego ceny były niektore z kosmosu więc 330ci u niego za mniej niz 30k to okazja :D
Opublikowano
BTW: czemu Zenuś już się nie udziela :mrgreen: :?:

Czyżby wpadka z dwoma kontami go pogrążyła i dostał "lifetime ban"?

Jednym słowem nie warto ? Dziś byłem u Zenka i sie załamałem

Możesz podać więcej szczegółów?

Auta w środku były po prostu w stanie nagannym. Oglądałem dwie 330ci (jedna z jasnymi skórami, druga szare) Skóra pożal sie Boże (brudna, popękna, powycierana), kokpit jakby baba tipsiaczkami cały z nerwów wydrapała, dziury z tyłu siedzeń, smierdziało w środku. Jednym słowem wewnątrz zniszczone straszne. W tej z jasnymi skórami robiony cały przód. W jednej i drugiej 330 uszczelki przy szybach w bardzo opłakanym stanie, (prawie ich nie było). Nie warto jechać jeśli ktos ma daleko

Opublikowano
Dzięki za informacje w takim razie nie ma sensu żebym jechał oglądać te ideały po 30 tyś zł ale już te jego ogłoszenia kupe czasu wiszą na otomoto czy olx
Opublikowano
Dzięki za informacje w takim razie nie ma sensu żebym jechał oglądać te ideały po 30 tyś zł ale już te jego ogłoszenia kupe czasu wiszą na otomoto czy olx

Odezwij się do użytkownika tego forum 320SI. Pare osób kupiło od niego auta i nikt nie pisał, że to były lipy.

Np. edek.by ma od niego e46 330i.

Opublikowano
Odezwij się do użytkownika tego forum 320SI. Pare osób kupiło od niego auta i nikt nie pisał, że to były lipy...

:cool2: Wg mnie to jedyne sensowne rozwiązanie.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Potwierdzam, z Markiem nie ma lipy :cool2: :mrgreen:

Andrzej, trzymam kciuki za Twoją bawarkę ;)

Cały czas jesteśmy w trakcie poszukiwań godnego egzemplarza :8)

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Nie rozumię ogłoszeń od Zenka wrzuca zdjęcia ładnego BMW które znajdzie na googlach a po paru dniach zmienia na inne co sprzedaje i wielkie rozczarowanie zainteresowanego :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy. Jakbyście chcieli sedana zamiast coupe, to zapraszam. Wkrótce będę miał gotowe do sprzedania. Felgi 18 cali, skóra, ksenony, sportowe zawieszenie na sprężynach Eibach, tarcze hamulcowe Zimmermann sport, czarna. Fajne auto generalnie.