Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do skasowanie służą piny 7 i 19.

1. wlaczamy zaplon na 2 nie uruchamiamy auta ,jak ktos ma imobilaiser to go naipier wylaczyc.

2.zamykamy drzwi od auta (nie na klucz)

3.bierzemy dziurki 7-19 laczymy razem na 13 sekund,po 13 sekundach laczymy raz jeszcze na 13 sekund.

po tych 2 trzynastu sekundach wyjmujaemy kable i idziemy do auta i widzimy wykasowano inspekcje i olej

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
kasowałem w 318is w ten sposób i nic.

To przytrzymaj 2x po 17 sekund albo po 20. Ten sposób działa, z 5 razy już tak kasowałem inspekcje.

Opublikowano
kasowałem w 318is w ten sposób i nic.

To przytrzymaj 2x po 17 sekund albo po 20. Ten sposób działa, z 5 razy już tak kasowałem inspekcje.

u mnie też działa, ale sprawdź bo u mnie tak było, że styki w złączu były lekko zaśniedziałe, bo praktycznie tego nie używam, po wyczyszczenie zadziałało

tylko nie pomyl pinów, bo w najgorszym wypadku, usmażysz komp silnika albo zegary

Opublikowano
U mnie masa na pinie 19 kiepska więc musiałem masę brać ze śruby mocującej łożysko amortyzatora. Zadziałało szybciutko. Najczęściej jak nie działa połączenie pinów 7 i 19 to łączysz pin 7 z masą auta i zadziała na 100%.