Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie baw się w klepanie bo wtedy bez szpachli się nie obędzie. To bez sensu.

Wymieniać.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Nie baw się w klepanie bo wtedy bez szpachli się nie obędzie. To bez sensu.

Wymieniać.

A przy wycięciu bez szpachli się obędzie??

Na spawach mu rdza szybciej wpier..... niż pod szpachlą.

Ja bym nic nie wymieniał tylko w miarę delikatnie podprostował, zaszpachlował i gitara.

Opublikowano
Chce żeby było jak najlepiej żeby nie było widać ze coś było robione blacharz kazał mi podjąć decyzję czy wymieniamy czy klepiemy najgorzej bo też słupek jest wgnieciony na zdjęciu tez tak dokładnie nie widać
Opublikowano
Ok dzięki wymienie 4 i drzwi jeszcze pytanie do was czy macie kogoś kto posiada te części na sprzedaż bo nie chce zamawiać z allegro bo wiadomo na zdjęciach ładne a przyjdzie po gnite miałem już taki przypadek a nie chcei się bawić w odsylanie
Opublikowano
Jak chcesz najlepiej to "cięcie" w miejscach przewidzianych przez bmw czyli na zgrzewach.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BN51&mospid=47620&btnr=41_1261&hg=41&fg=20

Wymieniasz 4 albo 5 i masz jak fabryka.

Jak fabryka to 1. Z fabryki wyjechało z całym bokiem, bez żadnych zgrzewów. 4 i 5 to zgodnie z technologią napraw blacharskich BMW.

Ja osobiście bym tego nie wycinał.

Ile osób, tyle zdań.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No tak, zgodnie z technologią napraw przewidzianych przez BMW.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
mam pytanie czy beda pasowac prawe drzwi od anglika czy jest jakas roznica i jeszcze jedno pytanie czy kolor titansilber to to samo co tytan silver ?