Skocz do zawartości

F10 530D 2013rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozsądna to jest Oktawia kombi z fabrycznym gazem :mrgreen:
Hmmmm
Opublikowano
  • Autor
Rozsądna to jest Oktawia kombi z fabrycznym gazem :mrgreen:

Nie można się nie zgodzic z tym stwierdzeniem;)

Opublikowano
Auto piekne, a co do PS to owszem ceny maja dobre, ale czesto na nowe F10 (przewaznie dopasione 520d, 525d) ze stoku mozna dostac 20% rabatu i wtedy PS traci sens.
Opublikowano
  • Autor
Ja tam dalej twierdzę żę zrobiłem dobry interes, nie byłoby najmniejszych szans żeby dostał taką cenę na nowe jak dostałem na PS.
Opublikowano

:D ładne autko!

Zaciski masz jakoś specjalnie pomalowane?

Opublikowano

Ogólnie bardzo ładna sztuka, wydech też mi się podoba. Do tak agresywnych kół gleba obowiązkowa, chociaż -20mm.

Masz dobrze ustawioną geometrię? Jakoś tak wygląda jakby z przodu powinien być większy negatyw.

Co do podniesienia mocy masz plany ambitne. Uważaj, żeby cylindry nie wyskoczyły przez maskę :) W trójce ciężko przeskoczyć 335i zrobionym 328i, a co dopiero w f10 które jest ciężkie jak wagon z węglem i pojemność ma spore znaczenie. Powodzenia! :)

Opublikowano
Dokładnie. Dlatego nie tykam swojej. A już dzisiaj wiem, że następne auto będzie raczej spod znaku "M" "RS" lub "AMG". 35d jest fajne, ale w wydaniu 335d :lol:
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
  • Autor
:D ładne autko!

Zaciski masz jakoś specjalnie pomalowane?

Nie, normalnie pędzelkiem, bez zdejmowania hamulców farbą foliatec (droga i niespecjalna, malowałem 4x a i tak nie pokryła idealnie) co do średnicy rur to musiałbym sprawdzic w MG twierdzili że to największe które się zmieszczą w ten dyfuzor.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bardzo ładna piąteczka, gratuluje :D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Śliczna f10-tka :) Super sie prezentuje na tych felgach :8) . Jak dla mnie najlepsze kolory do f10 to wlasnie biały i estoril :cool2: