Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Raczej szrot, wg mnie regulowana rozporka nie spełnia swojego zadania, dobra rozpórkę kupisz juz od 200-300zl
Opublikowano
http://allegro.pl/rozporka-stabilizator-bmw-e90-e91-e92-e93-i4964961464.html

Czesc, co powiecie o takiej rozporce silnika? Warto? Wiem, ze tania, jest sens jej kupna?

Miałem taką rozpórkę w swoim driftowym e36 i po jej założeniu nie widziałem różnicy na plus. Następnie kupiłem rozpórkę staffa stalową bez regulacji i różnica była kolosalna na plus dla staffa. Według mojej opinii nie warto w nią inwestować. Też myślę o rozpórce do e90 i jeśli będę kupował to od staffa.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to jeszcze podrzućcie link do rozpórki do E90,bo na ich stronie nie widzę...

Nie widziałem jej zdjęcia na stronie. W zakładce oferta napisane jest, że mają w ofercie rozpórki do e90.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Blenda wyklejona folia, kierownica zuzyta

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
No tak co ma powiedziec ? mam gowniana kierownice i chce ci ja opchnac ? zauwazyles jak kierownica sie nienaturalnie swieci to efekt mleczka do konserwacjoi skor lub inny specyfik natluszcajacy. Stosuje sie to aby zamaskowac stan kierowicy.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zalicytowałem 45E , gość w/g opisu nie wysyła do Polski , napisałem czy wyśle mi do Niemiec i czekam na odpowiedz

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zalicytowałem 45E , gość w/g opisu nie wysyła do Polski , napisałem czy wyśle mi do Niemiec i czekam na odpowiedz

mi odpisał,że za 17 euro przy płatności paypalem może wysłać. miałem to kupić za 50 euro,ale usunął opcję kup teraz,więc odpuszczam.powodzenia w licytowaniu!

Opublikowano
W/g nr na rozpórce pasuje do benzyny , nie jest wyszczególnione do jakiej , chyba podejdzie do 335i :?: jak myślicie , a może ktoś wie :?:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Gut Prajs! :)

A czy w oryginalnym zestawie powinny być zapinki/śruby na które od spodu montuje się podstopnicę? (ja także kupiłem na alledrogo i nie miałem).