Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja uważam że do tego auta lepszym rozwiązaniem będzie silnik 50i

usuńcie tego trolla z forum :duh:

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wcale sie nie dziwie temu co sie dzieje ostatnim czasem na forum. Na przyklad moderator tego dzialu ostatni raz byl na forum w sobote. A sa dziesiatki stalych uzytkownikow logujacych sie codziennie.
Opublikowano
Ja uważam że do tego auta lepszym rozwiązaniem będzie silnik 50i

Ja mam 10 letnie x5 i wg Ciebie nie mam prawa doradzać w zakupie f15. ty mając yarisa 1.0 doradzasz ?? Wydaje mi się, że możesz mu poradzić zakup masła lub chleba a nie f15.

Opublikowano

Uwaga ,bo kolega ma chyba Aurisa i zaraz nas zwyzywa :wink:

Wracając do tematu ,osiągi 50d są rewelacyjne ,ciekawe dlaczego nie sprzedają go w Stanach ? Wprawdzie diesle nie są tu zbyt popularne ,ale od czasu do czasu coś widać :D

Opublikowano
Rzeczywiście było coś o tym ... chociaż fora zagraniczne piszą ,że jednak jest szansa :wink:
Opublikowano

W odpowiedzi na slowa Autora tematu:

Moje 650i ma okolo 110 tys. przebiegu i nie mialo usterki, nawet jednej. Aby bylo pikantniej, nie serwisuje go w ASO bo: a) wiem, ze partola robote, b) nie bylo czego serwisowac. Auto prawie codziennie widzi 260 km/h :)

Ps. Autor tematu nie brzmi zbyt przekonujaco.

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)