Skocz do zawartości

jak podlaczyc angel eyes ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc , wiem ze temat byl poruszany wielokrotnie , ale nie znalazlem nic na temat podlaczenia elektrycznego , kupilem angel eyes XENON CCFL do mojej 3 e46 318i , wszedzie jest jak zdemontowac lampe ale nigdzie jak podlaczyc kostke mam na mysli te czarna kostke z dwoma kabelkami czarnym (-) i czerwonym(+) , sorki ale na prawde nie wiem jak to podlaczyc , znalazlem wiele filmikow ale wiekszosc pokazuje strasznie duza ilosc kabli i nie moj model , pomozcie jak mozecie i dzieki za wyrozumialosc :)

Edytowane przez pitosg75

Opublikowano
  • Autor
co w tym glupiego ? nie rozumiem ......
Opublikowano
  • Autor
gdybym znalazl , to bym nie pytal , siedze juz od 3 godzin i marnuje czas a moglbym juz zabrac sie za montaz tylko ta cholerna elektryka , jaki problem jest mi pomoc jesli ktos zna odpowiedz ....
Opublikowano
  • Autor
i jak tu byc uprzejmym w tym kraju gdzie na dziendobry dostaje sie zrypke......jak ? wielkie dzieki !!:(
Opublikowano
Elektroda.pl - tam się dowiesz więcej.|Pytam o AE bo myślałem że tylko do Golfów i Calibry to montowali parę lat temu i ta moda już zniknęła
Opublikowano
  • Autor
nie , nie zniknela , praktycznie rzecz biorac kiedy widze bmw w luterku prawie kazde ma angel eyes zamontowane ? wiec chyba jest wciaz popularne ;)
Opublikowano
Czarny do czarnego, czerwony do brązowego w kostce od świateł pozycyjnych (postojówek).
Opublikowano
  • Autor
Dzieki serdeczne przyjacielu !!! :cool2:
Opublikowano
  • Autor
czyli postojowki maja byc odpiete ?
Opublikowano
czyli postojowki maja byc odpiete ?

ringi będą postojówkami

Opublikowano
Dokładnie - postojówek nie masz. W to miejsce podpinasz ringi i gites
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak już nabierzesz wprawy, to może zrobisz sobie coś takiego:

Mam u siebie :D

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
  • Autor
Nooo wielkie dzieki :) No to sie biore za montaz , tylko czemu tak zimno na dworzu :D
Opublikowano

tez u siebie to zrobilem, dla mnie efekt petarda :) ciesze sie z tego jak dziecko i wcale nie bylo trudne do wykonania :norty:

Opublikowano
  • Autor

no i powiem tak , zadanie wykonane , zmarzlem jak cholera ale podlaczylem tylko ze jeden z ringow mi nie swieci ten wiekszy , no i klosze zaczely parowac , echhhh , dalem znac juz na ebayu kolesiowi, prawdopodobnie jest walniety inverter wiec chyba dostane nowy , tylko czemu klosze teraz tak paruja , czy to przez to ze dostaje sie wilgoc przez ten otworek po wtyczce swiatel postojowych ?

A i jeszcze jedno uwazacie ze ledy sa lepsze ?

Opublikowano
Ledy wiadomo, że są lepsze, no musi byc nieszczelność inaczej by nie parowaly raczej :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Stare uszczelki kloszy - zgniecione i dawno bez kleju - trzymały, bo były nieruszane.

Po otwarciu kloszy przestały spełniać swoją funkcję.

Opublikowano
  • Autor
A mialem kupic ledy ale ktos mi odradzil , chyba jednak zakupie te ledy , tylko jak zalatwic problem z ta para w kloszach nie mialem tego przed demontazem
Opublikowano
  • Autor
czyli kolejne koszta , ledy, i i uszczelki , a ten otworek po wtyczce swiatel postojowych to jak zalatwic ? jakies pomysly Panowie ?
Opublikowano
  • Autor
hmmmm.....a wiesz ze nie pomyslalem .... ale najpierw zalatwie te uszczelki , a potem faktycznie silikon pojdzie w akcje :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sposób na parowanie Perfekcyjnej Pani Domu z TVN. Sprawdzone przez moją żonę, ale i przeze mnie. Klosz od środka umyj żelem do golenia, spłucz wodą i zostaw do wyschnięcia, śmieszne, ale działa :mrgreen:

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
lub wrzucic te kulki co daja np w kartonach do butow, te zdziala ; )
Opublikowano

tez u siebie to zrobilem, dla mnie efekt petarda :) ciesze sie z tego jak dziecko i wcale nie bylo trudne do wykonania :norty:

A jest może jakiś poradnik jak to zrobić ?:D