Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powiem Ci tak na pierwszym zdjeciu widac kawałek naklejki czerwonej co by wskazywało na amortyzator zamiennik a nie ori podejrzewam ze sachs.

Patrząc na drugą fotke jest to ori amor i nie jest on do spotrowego dostosowania podwozia tylko do zwykłego. z tym ze na jednym amortyzatorze nie ma 2 naklejek tzn nie bedzie czerwonej i białej tak jak to widać na tych zdjeciach. Według mnie zdjecia przedstawiaja 2 amortyzatory. Wiec zapytaj zanim kupisz bo moze sie okazać ze są ta dwa rózne amorki

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

E tam tragedia, jest rewelacyjny.

Co do numerów, to w realoem je sprawdź, albo jakimś programie gdzie się numery "crossują".

Od biedy jak nie dasz rady, z pewnie dasz, możesz do jakiegoś sklepu podjechać albo hurtowni w tymi numerami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E tam tragedia, jest rewelacyjny.

Co do numerów, to w realoem je sprawdź, albo jakimś programie gdzie się numery "crossują".

Od biedy jak nie dasz rady, z pewnie dasz, możesz do jakiegoś sklepu podjechać albo hurtowni w tymi numerami.

Własnie według realoem wychodzi ze sa do zwyklego zawieszenia. Zdjecie z białą etykietą na amorku.

Amortyzator zwykły od sportowego ma 15mm wiekszy skok tłoka także na zdjeciu tego nie zauważysz.

Jeśli chcesz amorek do zwykłego zawieszeni po prostu przedwon do sprzedającego i powiedz ze chcesz ten z białą , ten który właśnie potrzebujesz

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Sam pomysł kupowania używanych amortyzatorów, nawet nie pary, tylko jednego? Gratulacje, czekamy na kolejny temat z cyklu "nie prowadzi się stabilnie".

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie wiem jak długo będę autem jeszcze jeździć, wiec nie chce pakować kasy:)

Niezły z Ciebie koziołek z bajki :duh:

Będzie polewka jak poprzedni właściciel też był taki sprytny i założył inne niż powinny, wtedy będziesz miał jeden sportowy, drugi zwykły. :lol:

Opublikowano
A następny sprawdzi i się dowie że nie ma sportowego dostosowania/mPasztetu/mTechnic, a kupił w przekonaniu że tak jest.
Opublikowano
nie wiem jak długo będę autem jeszcze jeździć, wiec nie chce pakować kasy:)

czyli według was są to zwykłe amorki?

http://allegro.pl/bmw-e46-320d-330d-amortyzator-prawy-przod-igla-i3590231663.html

http://allegro.pl/bmw-e46-320d-330d-amortyzatory-tyl-tylne-komplet-i3590232862.html

Hehe, dobre. To jeszcze zalej przed sprzedażą wody w zbiornik, bo po co inwestować w ropę? Dosyp też wiórów do dyfra, niech ma nowy nabywca ciszę jakiś czas z tyłu wozu.

A na poważnie - to po co w ogóle zmieniać amortyzatory? Z używanych, na inne używane w nieznanej kondycji? Pamiętaj, że tak samo jak ty chcesz być cwaniak i komuś puścić bubla, tak samo robi 90% handlarzy częściami z allegro. Także wiesz, licz na to, że karma to suka jest, i może się to na tobie zemścić.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

A to wraca ... :cool2:

A, dodam tylko że ja kupiłem swojego z oponami prawie nowymi - 2 lata na nich jeździłem, nie jakieś super ale prawie nowe r17, dywany w stanie idealnym a nie wykładzina z giełdy, która się kula pod pedał hamulca, egr i kolektor czysty, sztyft bmw do zaprawek, zawias sztywny i inne, koleś polak mieszkający w de, miał ją prawie 2 lata.

A u nas? Opony zdejmą, założą jakiś shit, o 2gim kpl opon zimowych/letnich zapomnij, serwis olejowy przeciągnięty - czasem lepiej bo wleją minerał jeszcze po taniości, co lepsze dywaniki zabrane, ...

Tak marudzę bo tak jest.

Ja oddam z zimówkami, ori dywanami zimowymi i z tym co mam, nawet konwertera ori bmw pod iPoda nie wyjmę ( mam w spadku po poprzedniku ), wymieniłem w sierpniu wahacze 4x tuleje, łączniki itd, olej, filtry wszystkie itd a myślę od sprzedaży już od początku roku - w świetle naszych kolegów, większości jestem skończonym baranem, bo po co ładować, jak chce sprzedać

Kozak zaoszczędzi, bo prezentów robić nie będzie, a że jeździ niesprawnym ... lub w jego mniemaniu sprawnym względnie.

Dobra, nagadałem się.

Sorry za OT

Opublikowano
Panowie co sie tak denerwujecie. To wiadome ze zaraz pokaże sie e46 na aledrogo z opisem : po wymianie całego zawieszenia na nowe. Poprostu igła , brać nie pytać . Bez obrazy ale śmieszą mnie takie akcje. Albo zostawiasz tak jak jest i sprzedajesz albo wymieniasz na nowe. Pózniej czytam posty typu ; kupiłem pierwsza bejce ale lata po całej drodze. :mad2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.