Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy!

niedawno kupiłem e-39 i mam mały problrm , gdy gaszę silnik to kontrolki zamiast zgasnąc to zapalają się na sekunde i poźniej dopiero gasną.

niewiem czy to wina elektryki czy kostki , może ktoś już miał taki przypadek.

Opublikowano

kalorufer:

może ktoś już miał taki przypadek.

no, ja nie mailem, ale stawiam na przewody wysokiego napiecia, ale niech się ktoś wypowie co ma benzynke

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
A ja dla odmiany napiszę że u mnie tak nie ma. Zadne kontrolki przy gaszemiu się nie zapalają.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano

jak w piosence Smolenia "mam to samo..." - samochod (E39) posiadam od kilku dni, nie jest to pelne zaswiecenie sie wszystkich kontrolek leczy lekkie (malo widoczne), krotkie zaswiecenie dwoch kontrolek (chyba olej i ladowanie). Ogolnie elektryka troszke mnie zaskakuje w tym aucie :-) siweci sie i zapala kontrolka hamulcow (nie wiem czy to z czujnikow klockow, czy poziom plynu hamulcowego) - tak w ogole moze ktos wie co sygnalizuje ta kontrolka i gdzie jest pojemnik plynu hamulcowego? Jak dodtad go nie znalazlem :-)

Swieci mi rowniez kontrolka tylnej prawej lampy - choc wyglada ze wszystkie zarowki sa ok. Czasami zapalaja sie tez kontrolki przednich lamp (przy wylaczonych lapmach) - jak je wlacze to gasnie i jest ok. Dopiero ucze sie tego samochodu wiec troche mi zajmie rozgryzienie wszystkiego :-) Zmowilem instrukcje :-)

Nie bardzo wiem jak dziala klimatyzacja (dwustrefowa elektroniczna) - wydaje mi sie ze jest z nia cos nie tak - jak ustawi sie bardzo wysoka temperature to wcale nie doprowadza do ustawionej temperatury

Radio tez jest dla mnie zagadka - chyba cos nie tak z antena - gubi sygnal.

W pare minut po uruchomienia silnika pojawia sie rowniez pojedyncze "pingniecie" - za cholere nie wiem co to jest :-) Moze ktos mnie oswieci?

Ogolenie z auta jest wiecej niz zadowolony. Jednak tak czy siak musze podjechac do jakiegos speca/mechanika zeby mi wszystko wyjasnil i sprawdzil (z badaniem komputera lacznie) - moze ktos polecic jakis warsztacik w Warszawie lub okolicy?

Z gory dziekuje za info.

Pozdrawiam,

Artur

Artur