Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie banalne pytanie ,ale nie mogę znaleść..Jaki jest rozmaiar dł. wycieraczek w 520??Bo chcę zmienić ,a nie mam oryginalnych i nie wiem jakie będą pasowały??

Czy obie mają taką samą długość??bo wydaje mi się ,że są rożne długości??

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie kupisz zamienników czy innego badziewia bo nie będą pasowały - trzeba kupić jakieś firmowe extra do E34.

Pozdro - Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano

:search: Zajrzyj do sklepu motoryzacyjnego, gdzie powinien byc katalog. Ja kupiłem w motoryzacyjnym, sprzedawca znalazł mi w katalogu dł. wycieraczek.

BMW 316i[/url]

[/code]

Opublikowano

Witam.

Polecam tzw. szrot - wymieniłem u siebie kpl. wycieraczek za 40,00 zł.

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
ja polecam zwykle grafitowe polskie.w sklepie motoryzacyjnym po okolo 10zl sztuka.dlugosci do wybory milion :D stosuje je od lat i zawsze sie sprawdzaja.w takim niebieskawym jasnym opakowaniu
Opublikowano
W takim niebieskawym opakowaniu to jest UNIPOINT grafitowane made in china, a oryginalne do BMW E34 od strony kierowcy jest z takim dużym spojlerem np CHAMPION SX60/B01, u mnie kosztuje 50zł, a cały kpl CHAMPION SX60/C02 90ZŁ, np za kpl BOSCH 3 397 118 302 trzeba dać 145zł,ja w swoim mam SWF oryginalne,ale juz takie były, a jak założysz wycieraczki made in china lub zwykłe to juz nie będzie takiego wyglądu jak oryginał. Od strony pasażera może być byla jaka zwykła wycieraczka za te parę zeta