Skocz do zawartości

[E46] Modyfikacja z przedlifta na polift - video

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Później na allegro "sprzedam e46 polift" z 98 roku :mad2:
Opublikowano
totalny bezsens...jak ktoś chce żeby auto wygladało jak poliftowe to niech takie sobie kupi i to samo dotyczy "tuningowców" co kupują auta z silnikiem 1.6 czy 1.8 i szukają sposobu na zwiększenie mocy.Wbić sobie do głowy że do tego nadają się tylko silniki dieslowskie i z turbiną.Ja nawet radia nigdy nie zmienię bo takie dała fabryka i takie ma być koniec kropka.A ten film to jeszcze nic takiego zobaczcie na to http://images.paultan.org/uploads/2007/03/e30_346_e60.jpg TRAGEDIA :duh:
Opublikowano

robienie polifta z przedlifta jest powszechne w każdej marce bo zazwyczaj to nowsze wyglada lepiej/ładniej i nie jestem za tym.

Ale np. zmiana radia na nie ori to już obowiązek bo to co oferują normalne radia w BMW to kpina i słuchanie muzyki z gramofonu :D według mnie wszystko ma najpierw działać, a dopiero potem wyglądać, nigdy odwrotnie. Wiec moge jeździć autem z porysowanymi zderzakami ale ze sprawnym zawieszeniem i nie chinskimi klockami czy amorami :) tak samo radio, ma grać a nie wyglądać :mrgreen:

szukam
Opublikowano
Kemot zgadzam się z Tobą w 100% :cool2:. fenriz666 takiej hybrydy jeszcze nie widziałem :duh: tragedia to mało powiedziane\\