Skocz do zawartości

245/35R19 w E46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. tematow podobnych masa, setki jednak informacje sa mocno rozbiezne a potrzebuje informacji dosc pilnie.

Do rzeczy. Mam E46 w sedanie przed liftem, zawias seria. Trafil sie fajny zestaw kol AC Schnitzer:

rozstaw śrub 5x120

szerokość 8,5 J

ET 20

opony 245/35R19

Pytanie, czy jestem w stanie upchac to do do E46? Dzieki z gory za rzeczowe informacje.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wg mnie nie ma takiej opcji, z 18 w tym rozmiarze i et byłby problem a taka konfiguracja nie powinna się zmieścić..jeśli nawet by weszły z przodu to by wystawały a tył wg mnie bez szans.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Ja latam na 225/40 R 18 przód a tył mam 255/35 R18. Wygląd bajera ale jak chodzi o konfort jazdy no to sory ale to nie na nasze drogi. Nic nie obciera siła no cóż troche słabszy spalanie troszke większe :) Na tył powinny Ci jeszcze wejść 19 ale nie wiem jak z przodem czy nie bedziesz miał problemów ze skrętem.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jakie masz et? Też 20?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Do sedana bez kombinowania z rantami max co wejdzie z tyłu to 9x19" ET35 z oponą 235/35/19.
Opublikowano
u siebie w aucie mialem kola 225/55badz 50 / 16 z et 24 i podnosilem tyl a i tak ocieralo jesli siedzialy dwie osoby na tyle:/
Opublikowano
...jezdze na 19" lecz offset jest zdecydowanie wiekszy bo 38...... nic nie obciera ..... felga ma 8.5 cala szerokosci...... model HM2....
Opublikowano
u mnie były z tego co widze na rachunku jak jedzila w niemczech/ felgi OZ et19 8.5cala z oponami 235/35/r19 i do tego spreżyny krótże H R. wiec powinny ci wejsc :) ale czy z tyłu ktos siedziali czy obcieralo jak siedzialo 5 osob to tego ci nie powiem