Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory za ot. ale nie chce zakładać nowego tematu.

Czy do tego silnika z niesportową automatyczną 8 stopniową skrzynią biegów w F34 z Marca 2014 jest Launch Control ?

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nawet F80 ?
Opublikowano
Czekam na pierwsze wykresy,zwłaszcza interesuje mnie 318d n47 143km jak to pójdzie :D ,z tego co pamiętam e90 318d 143km szło na 175km i 390nm :)

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano
A jak wygląda sprawa w 2-litrowych benzynach, bo mowa jest głównie o dieslach. Gdzieniegdzie mówi się o 328i a czy dwulitrową benzynę zrobi mi ktoś w Polsce?
Opublikowano
A jak wygląda sprawa w 2-litrowych benzynach, bo mowa jest głównie o dieslach. Gdzieniegdzie mówi się o 328i a czy dwulitrową benzynę zrobi mi ktoś w Polsce?

z tego co się wczoraj dowiadywałem telefonicznie u kolegi G-CS, to na pierwszy rzut poszły właśnie diesle, na programy do benzyn musimy poczekać jeszcze kilka tygodni

Opublikowano
No to miło, bo 2-litrowa benzyna nie jest zbyt chętna do dynamicznej jazdy w porównaniu do poprzednich 320d . Zresztą i tak zostało mi kilka miesięcy gwarancji więc te pare tygodni jak znalazł. Dzięki i czekam na wykresy i wrażenia z jazdy użytkowników diesli .
Opublikowano
Opublikowano
Czyli przy dobrej serii na te 220ps można spokojnie liczyć. A jakie parametry są możliwe, jeśli klient chce trochę więcej koksu, oczywiście przy zachowaniu ekologii ?
Opublikowano
Ja 2 lata temu hamowałem u Ciebie f10 520d 184km z pierwszej produkcji styczeń 2010 w manualu i wyszło 183km a po redboxie 202km ,momentu nie pamiętam,ten egzemplarz chyba jakiś smutny albo uwalone coś...20km w W tym silniku nie może od tak odfrunąć z dymem,coś nie tak,egr ok ?dolot? turbo ?dpf? wszystkie parametry były ok?

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

• 2 tygodnie później...