Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wpisz sobie w google bme e46 m-pakiet to zobaczysz jak wyglada. Zwroc uwaga na przedni i tylny zderzak...
Opublikowano

Nie jest to Mpakiet wizualny ale mozliwe, ze jest sportowe dostosowanie podwozia.

Sa listwy srebrne dolozone i kierownica trojramienna sport poliftowa. Generalnie autko nie jest drogie i wyglada na zadbane.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiera jest dobra, dawali taką od 31.05.2000r.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
To czym sie różni aerodynamiczny od full 100% mpakiet?

Kierownica, Mpakiet zawieszenie podstopnice, nakladki na progi ze znaczkiem M i cuda na kiju.

Ale generalnie BMW rozpatrywalbym w kategorii indywidual prawie kazde, bo opcji wyboru jest tyle, ze rzadko spotyka sie dwa identyczne.

Ten egzemplarz, ktory wkleiles 318i zielony mi sie strasznie podoba. Ma piekny lakier i ladne wnetrze w sportsize na alcantarze. Nawet listewki fajnie dobrane.

Dolozyc kierownice trojramienna z multifunkcja i miod. Cena jest tez bardzo dobra. Jak chcesz ogladac to auto to ja bym sie nie wahal.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popieram przedmówcę ,mi się też podoba ten egzemplasz i gdyby handlarz przyciągną do nas do cena była by pewnie ok 20k po opłatach .
Opublikowano
niestety, kasy 'od tak' nie mam i juz aukcja usunieta.. szkoda, bo byla bardzo sliczna, zadbana, zresztą niektorzy sami widzieli :) pozdrawiam
Opublikowano
Ten Pan od tej 'beemki' odpisał mi na maila. Samochod jest w Anglii, ale mozna go sprawadzic do Niemiec bądź do innego kraju w Europie. To juz nie pierwszy taki mail jesli chodzi o samochody jak pytałem, więc musi byc jakis haczyk, przynajmniej moim zdaniem. Na zdjeciach wszystko pieknie ladnie, ale w rzeczywistosci moze okazac sie calkiem inaczej :p
Opublikowano

No to jest wal. W klasycznym stylu. Wplacasz kase na jakies konto i maja Ci podstawic niby auto.

Potem juz swoich pieniedzy ani samochodu nie zobaczysz :).

Opublikowano
zazwyczaj jak cena jest atrakcyjna to dostaje takiego maila - normalka :p albo podstawia Ci pod dom i samochod calkiem innym niz na zdjeciach ;d szkoda czasu i nerwow na takie zabawy,.
Opublikowano
Witam . Mam bmw 316i M-Pakiet 1999/2000 . Czerwona w super stanie 140 tys przebiegu sedan. Chciałbym się znamienić na e46 w dieslu ( oczywiście tylko konkretny i zadbany egzemplarz, tak jak mój) Jestem z lublina . Pozdrawiam