Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... gdy zona nie rozumie, ze oprocz niej jest jeszcze BMW? Tzn. moja zona i BMW to "caly swiat" dla mnie :modlitwa: , albo inaczej - BMW i moja zona to "caly swiat" dla mnie. :mad2:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
... gdy zona nie rozumie, ze oprocz niej jest jeszcze BMW? Tzn. moja zona i BMW to "caly swiat" dla mnie :modlitwa: , albo inaczej - BMW i moja zona to "caly swiat" dla mnie. :mad2:

kup zonie bmw - ja tak zrobilem i jest cisza... :D

Opublikowano
Na to trzeba funduszy :cry: - ona wsiadzie tylko do Z4 :mad2: , ewentualnie Z3 :cry2: .

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

BMW mieć na boku :mrgreen:

Opublikowano
Na to trzeba funduszy :( - ona wsiadzie tylko do Z4 :mad2: , ewentualnie Z3 :cry2: .

Najlepiej zmień żone :cool2: :wink:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Na to trzeba funduszy :( - ona wsiadzie tylko do Z4 :mad2: , ewentualnie Z3 :cry2: .

Najlepiej zmień żone :cool2: :wink:

tylko czy zakup bmw dla żony nie będzie tańszy...

Opublikowano

Zawsze można znaleźć już z Z4-ką :D

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

Zawsze można znaleźć już z Z4-ką :D

dla zony ? :wink:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

hehe tez mam z tym problemy, moze jeszcze nie z zana ale dziewczyna. chyba nie rozumie mojej pasji do bmw. tego ze nieraz wole odpuscic sobie wizyte u niej dla fajnych lampek z M3 :twisted: :twisted:

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Konkret: to kiedy rozwód? :twisted:

Kai
Opublikowano

U mnie panuje zasada "Rekin przedewszystkim" :mrgreen:

Oboje mamy takiego samego bzika na punkcie BMW :D

Czego chcieć więcej? :P

Opublikowano

Moja żona ostatnio pojechała nim na myjnie :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

ręczną oczywiście :roll2:

Myślę, że już się nie odkocha :dance:

AP
Opublikowano

A tak z ciekawości, czy dla Pań obecnych na forum BMW jest ważniejsze od swoich mężów, chłopaków, kochanków.... itp.

Czy to tylko nasza męska cecha?

Pozdrawiam
Opublikowano

Dla mnie osobiscie nie jest wazniejsze, dla mojego malza tez nie.

Tylko u nas odbywa sie to na innej troche zasadzie, auto jednak jest przede wszystkim narzedziem do poruszania sie z A do B.... a ze BMW, to juz swiadomy wybor :mrgreen:

Oczywiscie mozna miec bzika na jakims punkcie, bo to jest cos takiego jak hobby.... ale nie wyobrazam sobie naprzyklad zeby malz siedzial w garazu i krecil przy aucie (jak nie jest to konieczne) a ja sama robila cos do czego potrzebna mi jest Jego pomoc. Jak jest luz, to moze i 24 godziny na dobe siedziec w garazu, ja i tak mam duzo dodatkowych przyjemnosic zeby zajac sie sama soba :mrgreen:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

mi moja (dziewczyna, jeszcze nie zona) informuje jakie to ladne nowe beemki sie na miescie pojawily ;) i tylko denerwuje mnie stwierdzeniami - "o jakie ma ladne felgi, ladniejsze od twoich .. ale to chyba ma 18" a nie tak jak twoje 17" :evil:

za to jak za kierownice sie wepcha to kijem przegonic nie mozna na siedzenie pasazera ... :evil: na szzescie juz sie nauczyla ze sie omija dziury i studzienki kanalizacyjne :8)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Jasne, że pasja do marki BMW nie może być obsesją, zdrowy rozsądek trzeba zachować.

Ale fakt jest faktem, że czasami odmawiamy sobie różnych rzeczy, aby upiększyć czy usprawnić swoje pojazdy i jest to również bardzo przyjemne, ale to inna strona medalu.

No ale wiadomo, że nikt tak na serio nie stawia tego przed obowiązkami wobec swojego partnera, a tym bardziej uczuciami, bo chyba byłoby to niezdrowe. Szczęśliwi Ci, którzy wspólnie mogą się w tym realizować, a każdemu czy to kobiecie czy mężczyźnie przyjemnie być w posiadaniu pięknego BMW.

:D Oczywiście niektórzy mogą powiedzieć, że lepiej dla nich zająć się swoim autem, niż swoją żoną, ale.......to już nie moja sprawa :D

Pozdrawiam
Opublikowano

My z Szonerem wolimy najbardziej siebie.... :mrgreen:

Co nie zmienia faktu,ze jak dzwoni z pracy to pyta:"jak tam becia?".Becia ma raczej status naszego czwartego dziecka (po córce,psie,kocie).I tak ja własnie oboje traktujemy.A czasem zdarza sie nam obojgu zrezygnować z czegoś,aby kupic coś Betty,no wiecie,jak to troskliwi rodzice-dziecku.

Najbardziej jednak rozczuliło mnie to,ze kupił ja dla mnie,sam jezdząc jeszcze Polonezem,ze słowami:"zebys miała fajne,wygodne,eleganckie,bezpieczne i niezawodne autko".Hmmmm.....

Zasłużyłam widocznie :norty: