Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
tak śmiga już :) całkowity koszt naprawy spowodowany pękniętym wałem 6100 zł. Muszę się właśnie z Tobą umówić na jakąs pełną diagnostykę silnika kabelkiem, ja nie posiadam ani kabla ani dostatecznej wiedzy. Trzeba wiedzieć po naprawie co i jak. Ale to jeszcze najpierw muszę kupić czujnik abs prawy przód aby skasować później błąd przy okazji jak już założe.
Opublikowano
a niedziela by pasowała ?? chyba że pużniej bo 16 to tak trochę zawcześnie dla mnie
BMW E46 320i
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

no można by było się zorganizować na jakiś dzień

tyle że w jakiś rozsądnych godzinach około 18 było by extra

BMW E46 320i
Opublikowano

No ja niestety na razie odpada bo wyjeżdżam do niedzieli, ale dajcie znać czy wam bardziej pasuje w tygodniu czy w weekend ?

Chyba żeby w niedzielę tak wieczorkiem koło 19 ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
No to co najbliższy weekend mamy święta, chyba że chcecie uciec od mycia okien to w Sobotę możemy się spotkać.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam!!!

Wakacje są może by warto w któryś wieczór się spotkać !!!

Co wy na to ?

Opublikowano

No to zaczyna się nas trochę zbierać.

Myślę że najlepiej to by było wieczorkiem się spotkać czy to w tygodniu czy na weekend.

Parę osób by się zjechał to byśmy fury pooglądali czy też pogadali przy złotym napoju :-)

Opublikowano
może ktoś jeszcze się znajdzie :) ja mam np jeszcze kolegę do wyciągnięcia, myślę że jak będzie miał czas to się skusi:) tylko ten wątek tak trochę zakopany więc może nie każdy go widział
wwo_j
Opublikowano

To co trochę nas już jest więc może zacznijmy ustalać termin !

Ja proponuję czwartek godzina 20:00 parking przy MAGNOLII na samym końcu parkingu.

Jakieś inne propozycje.

Opublikowano
kurcze to auto musze umyć... :mrgreen: jestem za, ale wpadłbym tylko tak na chwilę bo na 21 mam do pracy :mad2:
wwo_j