Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
u mnie już dobry centymetr tego białego ścierwa :duh: wygląda na to, że wiosna miała przylecieć dreamlinerem do Modlina... :roll:
Opublikowano
Dokładnie....jakieś 30-40 cm i cały czas pada ..... :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: a kto założył letnie to ma miękkie nogi :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Dokładnie....jakieś 30-40 cm i cały czas pada ..... :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: a kto założył letnie to ma miękkie nogi :wink: :wink:

Np. ja bo jeźdżę od tygodnia na letnich :D :lol:

Opublikowano

Myślę, że słowo "jażdżę" nie jest na miejscu.

Opublikowano

Myślę, że słowo "jażdżę" nie jest na miejscu.

No w sumie co racja to racja:D

Opublikowano

Oj oj....to masz ciężko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masakra z tym białym dziadostwem, z okna widzę ławeczki, śniegu napadało po samo siedzisko, czyli przynajmniej jakieś 40cm.

Podpowiem, że mieszkam w powiecie legionowskim, czyli tam gdzie jak trąbią w TV, napadało najwięcej i jest najwięcej zerwanych linii energetycznych.

Jak tak dalej pójdzie, to letnie koła będą założone dopiero na majówkę :D

Współczuję tym, którzy już założyli letnie, bo jednak nawet najgorsza zimówka jest o niebo lepsza niż najlepsza letnia..

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Oj oj....to masz ciężko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Powiem Ci szczerze idzie jeździć pod warunkiem, że jest w miarę odśnieżone bądź śnieg jest ubity

Opublikowano

szukam tych chłopów z jajami co na początku tematu tak się rozpisywali ;)

http://images44.fotosik.pl/650/1b33ffd9a1a128f2med.jpg

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
ja dziś przez te zaspy i snieg osłone silnika czy tam skrzyni (w sumie to skrzyni bardziej bo silnika to ta z dziurą a skrzyni taka dłuższa) przywiozłem w bagazniku :mrgreen: :mrgreen: ale w 90% cała wiec może jeszcze się da ją założyć na trytytki bo w miare szybko skumałem ze coś sie dzieje.
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szukam tych chłopów z jajami co na początku tematu tak się rozpisywali ;)

Adres i telefon Ci podać?

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:norty: a ja dzisiaj łańcuchy zakładałem :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z szyi zdejmowałem a później na koła.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na szyje to sobie założyli "pętelkę" Ci którzy w Podlaskim zmienili opony na letnie , bo warunki na drogach tragedia :mad2:
Opublikowano
Jak już pisałem na początku, każdy może sobie zmieniać opony kiedy zapragnie, tylko niech później nie jedzie 10 km/h i nie tamuje ruchu... Jak to ktoś pisał na początku posta, że na letnich kiedyś jeździli i teraz też można śmiało jeździć, tylko chciałbym zobaczyć takiego pacjenta w niedziele jak śmiga na tych swoich letnich.
Opublikowano

http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Zima-az-do-maja-Niestety-tak-to-wyglada,wid,15457190,wiadomosc.html

przynajmniej do 14 kwietnia Polska będzie światowym liderem zimy. Nawet na wschodzie będzie cieplej niż u nas. Oczywiście podobne "atrakcje" czekają mieszkańców Skandynawii, bo przecież chłodne i wilgotne powietrze dociera do nas od nich
Opublikowano
Niektorzy tu jakos dziwnie spieci o te opony.chca podawac adresy, drugi o zakladaniu lancuchow na szyje jakby nie widzial co sie za oknem dzieje. smieszne, nie macie chlopaki innych problemow ? :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu nie chodzi o opony tylko o warunki jakie panują na drogach ,jak siedzisz w domu i się patrzysz przez okno to się ciesz ,bo jak byś miał zrobić trasę 150km w jedną stronę tak jak ja wczoraj to też byś miał problem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szanowni koledzy, przeczytajcie pierwsze zdanie tego tematu, a przypomnicie sobie sens tego tematu.

Zakładając go chciałem żeby to było coś innego niż pytania o kolejne bolączki naszych trójeczek.

Żebyśmy mogli sobie merytorycznie i na spokojnie pogadać/popisać o pierdołach, no i prawie się udało, bo poruszono wiele kwestii typu F1, wyścigi na 1/4 mili, strony z prognozami, a nawet sprawę męskiej biżuterii :D

Zostańmy przy tym, a złość proponuję wyładować na podwórku rzucając się śnieżkami, bo nie mamy wpływu na to białe dziadostwo za oknem, no chyba, że ktoś myśli, że skoro ruskie mogli wyprodukować mgłę w Smoleńsku, to i śnieg teraz nad Polską wysypują :D

To czy ktoś zakłada bądź już założył letnie, to jego sprawa, oby w głowie miał świadomość, że może swoją decyzją zagrozić innym..

U mnie przedwczoraj śnieg łamał drzewa, dziś drogi są czarne, temperatura +5, można śmigać na letnich, no ale sobie odpuszczę zmianę i założę letnie jak przynajmniej z tydzień będzie prawdziwa wiosna.

Pozdrawiam

Krzychu.