Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O czym tu debatować, sprzedawca podał pojemność 1796 cm³ i moc 85 kW.
Opublikowano

316i N42

Cena masakruje...

Ale chyba bardziej ryje musk to:

"Posiadaczem tego pojazdu był pan z rocznika urodzenia 1963,co może dla niektórych jest bez różnicy,jednakże dla stanu utrzymania auta jest to bardzo ważne dlatego że auto to nie było użytkowane przez żadnego ,,młodzika''-czyli nie jest w żaden sposób z eksploatowane- pod każdym kątem zarówno technicznym jak również wizualnym."

szkoda komentować... mógł jeszcze dodać, że miał Dr przed nazwiskiem i był wdowcem, to wtedy nawet książki serwisowej nie trzeba wołać, bo wiadomo, że auto jest w stanie jak z fabryki

Opublikowano

przed liftem

316 i 318 to te same silniki 1895cm

tyle że 318 dostała DISa i ma 115KM a 316 chyba 105 (M43TU...)

po lifcie 318 to już bez mała 2 litry pojemności - zupełnie inny silnik o większej mocy

czyli ewidentna jest pomyłka w aukcji - to nie jest 318 tylko 316 N42 B18

ale cena moim zdanie jest przyzwoita

i już wszystko jasne

tylko nie pasuje mi kierownica - po lifcie chyba inne były z poduchą dwu nabojową

być może jestem w błędzie ...jak cos to poprawcie mnie

gg5553463
Opublikowano
ale ulep :D nawet ktoś po dzwonie halogenów nie wstawił a moduł świateł ma przycisk do przednich halogenów :D a z tyłu miedzy klapą a zderzakiem jest krater :D no ale chociaż nie zaznaczył że bezwypadkowe :)
szukam
Opublikowano
ale ulep :D nawet ktoś po dzwonie halogenów nie wstawił a moduł świateł ma przycisk do przednich halogenów :D a z tyłu miedzy klapą a zderzakiem jest krater :D no ale chociaż nie zaznaczył że bezwypadkowe :)

temat dotyczył silnika

ale jeśli chodzi o resztę to fakt - jest rzemiosło na maxa

tyle ze równie dobrze mogła to być małą kolizja np na skrzyżowaniu dostał w dupę i zatrzymał się na kimś z przodu

trzeba by było oblukac jak to jest zrobione i najlepiej miernikiem przelecieć tą bunie :wink:

bo auto pół darmo jest i czasami się opłaca je brać

moje też było bite ale wziąłem bo dobrze zrobione jest - teraz ciężko kupić auto w oryginale

ale fakt faktem na wiosne będe szukał maskę - bo ta była szpachlowana i spaprali (na auto pewnie jakiś przechodzień wskoczył)

jak by ktoś miał maskę w czarnym kolorze to chętnie kupę :)

gg5553463
Opublikowano
przed liftem

316 i 318 to te same silniki 1895cm

tyle że 318 dostała DISa i ma 115KM a 316 chyba 105 (M43TU...)

M43TU to silnik 118 konny

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co tu się dziwić. Przed chwilą jakiś dowcipniś ogłosił się w giełdzie, że kupi 320d z 2002 roku do 13k :duh:

Pewnie, że nie ma sensu przepłacać. Ja bym się jeszcze potargował i za dychę próbował wyrwać.