Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Molo w sopocie:)? A jaką ma być pogoda?:)

Sopot zostawmy na maj, po majowce w Toruniu :)

kacpercio lepiej na suchym asfalcie, dochodzą efekty dźwiękowe ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kacpercio parking w wola parku cwaniaki zamknęli, byłem wczoraj i nie mogłem się poślizgać. W czwartek śmigamy z klubem prawdopodobnie do M1 potrenować. ps. dziś wpłacam kasę za ori fele m6 :mrgreen:
Opublikowano
dziś wpłacam kasę za ori fele m6 :mrgreen:

Paweł podeślij mi na priv. link do felg ! Chętnie obejrzę !

Opublikowano
Z eltecem to jakaś lipa, gościu nie odbiera tel!!!!!!!! mam do niego pare km ale zniechęcił mnie do siebie i pewnie pojadę jak mi przejdzie :mrgreen: znaczy na majówkę będzie na 100 % zmieniony.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dzięki za fajne spotkanie. Jak zawsze w miłej atmosferze...

Ja dopiero co dotarłem do domu...

DO następnego razu :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Zimno bylo, ale nie wymiękliśmy :)

Do następnego :8)

Opublikowano

Atmosfera :cool2:

Ekipa :cool2:

prmax diagnostyka i kodowanie w Twoim wykonaniu BEZCENNE !!! Wielkie dzięki :cool2:

Do następnego :D

Opublikowano

prmax wielkie dzięki za sprawdzenie auta i kodowanie. Okazuje się, że ta moja to jeszcze nie najgorsza padaka :mrgreen:

Generalnie auto masz w porządku ... Tylko ten sterownik silnika od E 36 nijak nie pasuje :)

Opublikowano

Haha, to dlugo wczoraj siedzieliscie ;)

ja to palnowalem sie wyspac a i tak nic z tego nie wyszlo :(

Next time jak bedzie tak 6-7 Beemek mozemy pojechac do PabloM na garaze, to ja mu od razu oddam Pen drive ;)

z tej VKi wychodzi mi przeklamanie niecale 5%, 104-105 to Vce wychodzi 100. 140 wychodzi 135, a 160 154. (dzis sobie na autostradzie w drodze do pracy sprawdzilem - wiecej nie mialem okazji) ale fajny gadzet ;)

Panowie PabloM oraz Gorik79, ja wiem ze male dzieci wazne ale wpadnijcie kiedys .... ;)

Pozdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Patrze jakies wielkie grupowe kodowanie mnie ominelo :). No nic moze next time. Ja tymczasem zamulam w domku i lecze przeziebienie :/
Opublikowano
Początkowo miała być tylko szybka diagnostyka 335 wujka... taka wersja była o 21. Jak widać ta koncepcja wyewoluowała :twisted2:
Opublikowano
Włodi hehe przeziębienie? ciekawe dlaczego :cool2: Na kolejny spot postaramy się spotkać większą ekipą, przynajmniej ja będę o to zabiegał. ps. przyszły felgi :norty:
Opublikowano

ps. przyszły felgi :norty:

Teraz tylko czekac do wiosny ...

A ta chyba w Twoim przypadku z racji letnich opon na nowym felunku przyjdzie dużo wcześniej :D