Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

chyba wymienie beemke na audi ...

moze dlatego, ze moja pierwsza bmw jest compact 316 e36

wymieniam na audi A4 1,9 TD

mam 4 tys euro,

nie wiem sam,, a moze jakas beemke mi polecicie w tej cenie?

pozdr

eloo
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za 5tys ojro idzie kupic w fajnym stanie ale nie ma co liczyc na skory i super wypasy...

ostatnio widzialem jedna 318 srebrna 98' - polamany zderzak,lewy blotnik,lampa... 4700 ojro

Opublikowano
pytasz i sam sobie na te pytenie odpowiasz...spodziewasz się, że ktos na tym forum będzie Cie namawiał na zmiane marki ? Czy spodziewasz się rozpoczecia dyskusji i ogólnego namawiania Cie do pozostania przy BMW? nie rozumiem o co Ci chodzi, kup takie auto jakie chcesz, a najlepiej zadaj to pytanie na forum audi pewnie Ci doradzą, ze robisz dobrze:))

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
hmm dozbieraj tysiac i mozesz szukac E46 :) albo E39

Kornelio jak masz na zbyciu E46 za 5 tysiecy ojronow to ja kupuje dwie odrazu :norty:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

adne są e46, dales do myslenia, ale ciekawe w jakim stanie za 5tys euro..

kurde, za 5 tys EUR to chyba i ja bym sobie wziął jedną do jazdy na codzień by była:)

gdzie wy takie ceny na samochodzy macie, no pewnie w niemczech, ale w jakim stanie??? Przeciez e46 puierwszy wypust wyszedł w 1998 roku, no e39 tez coś bylo wspominane (od 95' roku) ale jaki to stan takich wózków?!

Więcej mocy:

Opublikowano

no to tak zwany "strzal" byl...okazja i tyle...a stan normalny jak na 8 letnie auto...mialo stluczke i poszlo do sprzedania...

e46 ciezko trafic ale e39 do 5000 ojro bez problemu...

Opublikowano (edytowane)

gołe e46 za 5000 mozna trafic, uszkodzone ale do jazdy...

Audi to zupełnie inny samochód, fajny, ekonomiczny, komfortowy, ale do BMW moim zdaniem daleko...tyle ze diesel e46 to wydatek ponad 7000 za lekko uszkodzone, a e36 tds jednak ustępuje nieco a4...Tyle ze za 4000 audi będzie i tak niemal 10letnie. Wybór jest Twój, jeżeli nie potrzebujesz wcale czterodrzwiowego diesla to myślałbym raczej o ładnym e36 coupe z ostatnich lat produkcji, silnik 323 albo 328. Jeśli musi być 4 drzwi to może e39 2.0 dokładając kilkaset euro, tylko szukaj z klimą bo nie jest to wcale standart :duh:

Edytowane przez el Presidente
Opublikowano
witam,

chyba wymienie beemke na audi

A czy kiedyś probowałeś jazdy na tzw" fajerce"? :mrgreen: -taka sama przyjemność jak w audi!Jest takie audi które dorównuje doznaniami jeżdzie Beemką ale na pewno nie za 4 kloce :norty:

Ufam ze podejmiesz słuszną decyzje!!!!!!

Opublikowano
no to tak zwany "strzal" byl...okazja i tyle...a stan normalny jak na 8 letnie auto...mialo stluczke i poszlo do sprzedania...

e46 ciezko trafic ale e39 do 5000 ojro bez problemu...

czyli stan nie byl normalny, bo byl po wypadku....

sorry ale to jest wprowadzanie w blad, nawet jezeli jest to robione nie swiadomie, to trzeba troszke uwazac i brac pod uwage ze ludzie to czytaja :wink: bo moze sie okazac ze jacowawa rozbije ostatnia skarbonke swinke, uzbiera dodatkowy tysiaczek i ....... zjedzie cale Niemcy nie znajdujac E46 :roll: wiec z rozpaczy kupi A4 a tysiaczka przechula i nawet zabawki dzieciom nie kupi, nie mowiac o przywiezieniu E46 na ktore zona czeka :mrgreen:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
kilka postow wyzej napisalem ze auto mialo polamany zderzak,blotnik i lampe...nic wiecej...a tak to czyste i zadbane...gdzie tu wprowadzanie wblad?
Opublikowano

Kornelio:

polamany zderzak,blotnik i lampe...nic wiecej..

hm..a to mało? A ile to kosztuje? I napewno nic więcej?

OK, nie ma się o co spierać, bezwypadkowe są te w salonie (i to nie zawsze)

Więcej mocy:

Opublikowano
malo bo to kosmetyka...i napewno nic wiecej bo wymacalem ja prawie cala :) jak dla Ciebie to duzo i auto mocno rozbite to nie kupuj...a te w salonie wcale nie sa bezwypadkowe o czym przekonal sie kumpel mojego ojca kupujac nowa S-Klase w salonie.Okazalo sie ze byl malowany caly bok i co sie okazalo to synus wlasciciela salonu (nie podam z jakiego miasta) sobie pozyczyl i uszkodzil (przed odbiorem przez klienta)...Sprawa skonczyla sie w sadzie...
Opublikowano
Kumpel ma A4 1.9 TDI (110KM) + dodatkowy chip zwiększający moc. Pod względem stosunku mocy do spalania wypada dość imponująco, poza tym całkiem wygodne jak na tą klasę, brzydkie też nie jest no i ogólnie nowocześniejszą konstrukcją co widać ale nie powiedział bym że ładniejszą. Ale to by było na tyle, pod względem prowadzenia nie ma porównania z e36, także wydaje się hamować gorzej, no i w ogóle w Audi nie ma tego czegoś co się czuje w BMW, a zwłaszcza w BM-kach z mocniejszymi silnikiem, gdzie jak dla mnie sam dźwięk R6-ki napędzanej Pb98 daje ogromną radość. :8) No i w Audi ten przedni napęd. :? Sam kolega przyznał że BMW jest dla niego wzorem pod względem właściwości jezdnych.

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Przeciez to jak grzech smiertelny!!!

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

Audi , i przedni napęd błeeeeee

Audi idzie na upartego.

Bo przedni napęd nigdy nie zrobi porządnego auta. Będzie chujnia, i jest.