Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mój problem polega na:

- sprzęgło czasami działa normalnie, czasami pedał sprzęgła sie zapada trzeba go podniesc kilkanaście razy i pompować po czym zaczyna niby normalnie działać, czasami jest on wpadnięty do połowy i sprzegło niby działa.

-hamulce - trace hamowanie na lewy przód (możliwe ze też tył, nie jestem w stanie stwierdzic) i zaczyna mi ściągać samochód strasznie. Po kilku hamowaniach się samo sie naprawia.

Panowie prosze! co to ma być! (mam swoje przypuszczenia)

Opublikowano
ubytków nie ma. Płyn zalany motula albo mobil'a nie pamietam. Bo to są objawy puszczających układów. ale 2 na raz... nie wiem za co sie zabrac...
Opublikowano
nie wraca, czasami wystarczy ze raz go podciągne i działa dobrze. ale głownie to trzeba tą czynność powtórzyć kilka razy po czym, cofnie sie do połowy . trzeba go kilkanaście lub też kilkadziesiąt razy cisnąć żeby powrócił to takiej pozycji w której być powinien.
Opublikowano
mialem tak w niedziele przyjechala moja i sprzeglo 0 hamulec ok podmienilem dwa razy plyn hamulcowy wyplukalem uklad i teraz juz 3 tydzien jest spokuj wszystko chula plyn z powietrza wchlania wode i staje sie do dupy
jedynakk
  • 1 rok później...