Skocz do zawartości

kontrolka akumulatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chcialbym zapytac sie jak jade to zaswieca mi sie kontrolka akumulatora na czerwono i za chwile gasnie chcialbym zapytac sie z czym to jest zwiazane ??
Opublikowano
było wiele razy na forum, wystarczy poszukać. padaja ci szczotki alternatora, niedlugo kontrolka zaświeci się na stałe. alternator do regeneracji
Opublikowano
500 zł

Chyba 500 peso ,bo za 500 zł to można drugi nowy alternator kupić

Opublikowano
ja rok temu robilem i wyszlo mi 50zl:)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A ja robiłem to w ten weekend, bo też się cholerstwo zapaliło, nowe szczotki specjalne z dodatkiem miedzi 10zł za sztukę, sobota w garażu i zrobione, nawet bez wyjmowania alternatora. mogę nawet podać kolejność prac i potrzebne klucze :mrgreen:

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
A ja robiłem to w ten weekend, bo też się cholerstwo zapaliło, nowe szczotki specjalne z dodatkiem miedzi 10zł za sztukę, sobota w garażu i zrobione, nawet bez wyjmowania alternatora. mogę nawet podać kolejność prac i potrzebne klucze :mrgreen:

kolego zrób manula i najlepiej daj go do działu zrób to sam :)

na 100% się przyda

gg5553463
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tak chciałem, ale jak żona zobaczyła, że biorę do super czystej ręki aparat za 5000pln (inny córcia wykąpała, to znaczy chciała umyć) i chcę go pchać w silnik, to..... dodajcie sobie resztę :wink:

Wolę każdemu z osobna nawet telefonicznie opisać krok po kroku co trzeba zrobić :D

Pozdrawiam
Krzychu.