Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem ze nie moge otworzyc e34 ma tylko centralny zamek a wysiadl w niej akumulator

otworzylem klape i i podpiolem sie pod lampke oswietleniową ale to nic nie dalo

wiec moje pytanie jakbym mowe dostac sie do komory silnika czyli jak otworzyc awaryjnie klape

a moze macie jakies sposoby bo idzie zima a mam w niej bardzo slaby płyn chlodniczy i musze go jak najszybciej wymienic

Opublikowano

http://beemka-klub.pl/forum/printview.php?t=53200&start=0&sid=558fc4733107d69447cbe18eff097995

jak zjedziesz niżej to masz pomysł ze śróbokrętem całkiem możliwy do wykonania

a najlepiej to chyba tutaj chłopaki wytłumaczyli: viewtopic.php?f=71&t=103346

tylko trzeba troche poszukać :search: :search: :search:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

A co z awarynym otwieraniem od strony pasazera?

Ciagniesz za klamke i krecisz kluczykiem.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
dokładnie tak, klamka do góry i otwierasz kluczykiem ... a jeśli nie możesz to podpinasz się w bagażniku

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża

Opublikowano
chyba ze masz dziurę w bagazniku(za podłokietnikiem w tylnej kanapie) i ktos lub ty wcisnie sie przez nią i otworzy auto

Jakby to wypaliło to rób zdjęcia, chciałbym to widzieć :mrgreen: :mrgreen:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
A ja mam taki myk w aucie że jak odpalę to mi się drzwi ryglują i miałem taki przypadek że wysiadłem i auto odpalone i ciach drzwiami,i [BAD].,auto bangla drugi komplet w domu więc otwiera się to tak.Potrzeba kawałek drutu długości około 1m ,patyk o grubości kciuka i jakiś śrubokręt . Śrubokrętem delikatnie podważamy drzwi przednie od kierowy w górnym rogu przy słupku,wkładamy patyk by nie porysować wnęki i odchylamy mocniej na końcu druta robimy oczko wsuwamy między drzwi a wnękę oczkiem na rygiel i ciągniemy do góry i po zabiegu nie wiem czy to działa jak aku padnie ale sprawdzę i dam znać.
I NEED A DOLLAR !!!
  • 5 lat później...
Opublikowano

Witam. Mam probelm z otworzeniem drzwi po zamknieciu zamkiem. Jak zzamkn drzwi centralnym czy od wewnatrz, klamka chodzi ale nie otwiera, tak jakby cos nie lapalo i slychac lekki stuk. Jak juz uda mi sie otworzyc po 5/10min meczenia, drzwi sie otwierają normalnie. Moze to nie jest jakis problem, ale denerwuje .(E36 sedan 95' )

Ps. Nie wiedzialem gdzie sie podpiac, takze z gory przepraszam. :)