Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wlasnie mi padlo lusterko zewnetrzne od strony kierowcy nie ma sterowania jak i podgrzewania

prosze mi podpowiedziec gdzie szukac przyczyny i ewentualnie co i jak sprawdzac

Opublikowano

dobra zrobione

albo byl y silniczki zastale albo rozruszal sie przelacznik wazne ze dziala

ale pytanie mam male czy ogrzewanie w lusterku moze sie przepalic czy raczej nie bo jakos mi sie wydaje ze nie bardzo grzeja mimo ze prad ma (moze za krotko czekalem)

a co do podwazania szkielka to nie jest dobry pomysl

trzeba od spodu pod szklem przesunac taka "zebatka" i wtedy sie wypnie szkielko

Opublikowano
a chcialem sie jeszcze zapytac czy wychodzily w e30stkach lusterka elektrycznie sterowane ale bez ogrzewania bo chce kupis na allegro ale nikt mi nie potrafi powiedziec czy elektryczna sa podgrzewane
Opublikowano
nic nie podważaj, tylko zdejmij gumę pomiędzy drzwiami a słupkiem -ta na słupku i wyjmij kość - prawdopodobnie podczas ostatnich mrozów wilgoć dostała Ci sie w to miejsce i przegnił jeden z pinów odpowiedzialnych za lusterko - poznasz go po zielonym nalocie - jak się nie da oczyścić, to wstaw nowy pin w inny otwór - jest tam sporo wolnych - oczywiście, to żaden pewnik, ale najbardziej przawdopodobny scenariusz

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Witam. Dopisuje się do pytania u mnie też coś dzieje się z lusterkami. Przestało działać starowanie, bezpiecznik jest OK. Dodam tylko że jak próbuje ustawić którekolwiek lusterko, to słychać w drzwiach "cyknięcie" Wiecie co to może być ?? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdro
Nera mnie szarpie, jakby mnie ktoś bemką przejechał :)