Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hehe , no wiesz jak ja mam z samochodami ... najchetniej co pol roku nowy. Mysle ze kwestia paru dni i auto bedize mialo nowego wlasciciela.

Przegladam OTOMOTO ale ... nie ma jakiegos szalu . Chodzi mi po glowie kilka modeli ale ciezko mi sie zdecydowac miedzy sercem a rozsadkiem :D

Opublikowano
Maciek - wal śmiało, na co patrzy były użytkownik e91-e60xD :roll: Masz już jakieś doświadczenie, więc podpowiesz "młodszym" Kolegom :mrgreen:
Opublikowano

@Soolek , zapytalem go z ciekawosci , zobaczymy co odpisze.

Co do S4 to mialem na mysli S5 :D :!: :!: juz poprawilem . My fault. Mam jedna na oku fajna we Wrocku i naprawde podoba mi sie ten samochod. S4 mi sie nie podoba no chyba, ze w kombi ale na kombi jeszcze bede mial w zyciu czas.

635d to byloby idealne rozwiazanie tylko musi miec Dynamic Drive/mpak i dobre wyposazenie a takich jak na lekarstwo(jeszce w przyzwoitej cenie) , zostaja do sciagniecia te z Dojczow.

335d/335i coupe w pelnym ori mpaku szukam i obserwuje.

p.s. Nie jezdzilem 6ka i nie mam pojecia jak tam pracuje zawieszenie , jak jest zestrojona czy jest to kompromis pomiedzy 3 a 5 czy jest to raczej kanapa 5 ?

Opublikowano

A o a5 3.0 tdi quattro w autom. nie myslałes ? po paru modach jezdzi niewiele gorzej od s5.. brzmi tez naprawde niezle.. a pali 2x mniej. złoty srodek :)

duzo szybsze spod swiateł od 335d i 635d - bo chyba na to tez patrzysz skoro szukasz mocnego auta :wink:

Opublikowano

wyscigi spod swiatel to nie moja brocha... zupelnie mnie to nie bawi . No moze jakbym mial launch control to wystartowalbym pare razy dla fun'u i tyle. Auto ma byc w miare szybkei z rolki i mam go dobrze czuc za kolkiem .

Co do A5 to ogladam tez Sportbacki w 3.0 ale tez ciezko o sensowny egzemplarz. Albo kolor beznadziejny albo wyposazenie albo po dzwonie .

Opublikowano

Co do s5 - silniki kicha, nie trzymaja mocy, generalnie bez wiekszych problemow 335i zamiecie pod dywan taka s5, popytaj Waldka bo kilka razy sprawdzal sie z Skami. Michal ma fajna i mega mocna 335i na sprzedaz, chyba do 220km/h na prostej idzie lepiej od M3 Waldka. Ja jezeli mialbym kupic mocne audi to tylko RS6.

Co do zawieszenia w 6er - mimo ze mialem felgi 20' jezdzilo sie naprawde super, duze znaczenie maja opony- ja mialem nowki i raczej dobre wiec nie wypadaly mi plomby z zebow i nie rozumiem ludzi ktorzy odradzaja 20' na polskie drogi, fakt ze trzeba bardziej uwazac ale jezdzi sie bdb.

Na zakretach w porownaniu do 5er to jest przepasc.

Opublikowano

tez juz ja ogladalem . ta z czerwonymi skorami . Tylko znow dokladnie mpaka +5k itp itd. tam jest chyba jeszce zwykla zawiecha tak jak patrze jak to stoi .

S5 wiem ze nie trzymaja mocy ale i tak mi sie podobaja. Problem mocy da sie rozwiazac . Trzeba czyscic dziada i lac dobra oliwe . BYla fajna s5 sportback 3.0TFSI ale poszla jakis czas temu ...

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tylko, że mpaka dokładasz w zasadzie plastiki (335i chyba mają fabrycznie niższe zawieszenie niż standard) a jak trafisz na jakąś felerną mechanicznie to będzie problem i koszta... a z tego co wiem to ta 335i z czerwonymi skórami jest strasznie zadbana :cool2: nawet masz tam nowe turbiny :)

A co do Audi to fajne ale kupować coś wolniejszego ? :)

Opublikowano

za duzo jezdze zeby sie w benzyne bawic. Auto odbieram jutro (mam nadzieje) Swoje juz sprzedalem co prawda za smieszne pieniadze jak na ten samochod i jego stan techinczny , ale sytuacja ktora wywinol mi poprzedni kupujacy przetrzymujac mnie prawie 4 tyg sprawila ze i tak sie juz nastawilem na 6ke zzaliczkowalem ja i niestety byla ciagle w mojej glowie . Przynajmniej 5ke wziol konkretny facet ktory sie zdecydowal na samochod w 5min (oczywiscie byl robiony przeglad w serwisie ) .

Bynajmniej sie cos nauczylem , nie dam sobie juz zzaliczkowac auta kwota mniejsza niz 20% wartosci samochodu ... niestety za glupote zaplacilem cene . :mad2:

Opublikowano
Gratulacje sprzedaży - kolejne zadbane auto poszło do kolejnego zadowolonego Klienta, który zrobi nim jeszcze pewnie sporo kilometrów :cool2: Koniecznie pochwal się nowym nabytkiem :D
Opublikowano
wlasnie dowiozlem auto do domu . 635d jest mega :mrgreen: :mrgreen: . Klei sie drogi , zakrety pokonuje jak na taka krowe z takim komfortem bajecznie. Jest b.duza roznica miedzy 6 a 5 w prowadzeniu. :cool2:
  • 2 tygodnie później...