Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Patrząc ogólnie za tą cenę należy oczekiwać naprawdę godnego egzemplarza. Rozkodowany VIN, potwierdzenie przebiegu, czujnik grubości lakieru i podłączenie pod komputer powinny powiedzieć prawdę o tym autku. Ja w pierwszej kolejności zainteresowałbym się przodem samochodu.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Mi się coś wydaje, że autku dawno temu już przez forum się przewinęło ........:

- przód jak najbardziej do dokładnej weryfikacji;

- nerki chrom nie pasują;

- prawy przedni błotnik do weryfikacji również :wink: .

Prześliczne wnętrze, ale za tą cenne to musi być prawdziwa igiełka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Drewno w m-pakiecie nie bardzo do mnie przemawia :? duży plus za to, że wnętrze w eleganckim stanie, wygląda na taki przebieg, bo alcantara szybko się zużywa :?

Popraw tytuł:

viewtopic.php?f=44&t=72889

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Te boczki to nie alcantara tylko zwykły plusz, albo ten szajs jakoś inaczej się nazywa. Miałem coś takiego szybko się "mechaci". Niemniej jednak widać, że tapicerka solidnie wyprana.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coś chyba pojechałeś z tym pluszem :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Srebrny kolor ma to do siebie, że aparaty lubią wynajdywać niedociągnięcia lakiernika. Ja tu widzę malowane tylne drzwi, lub przednie wraz z błotnikiem po prawej stronie, choć patrząc z boku na pewno prawy przedni błotnik + jego spasowanie; poza tym auto ładne, ale ja w tej cenie miałem problem z 3 litrowym dieslem, więc będąc potencjalnym klientem celowałbym w 3 litry
PJ
Opublikowano
Przyjrzyjcie się dokładnie zdjęciom ukazującym przednie prawe drzwi, doskonale widać, w którym miejscu jest zakończone 'przejście' lakiernicze. Lakiernik się tutaj raczej nie popisał. Oczywiście nie przekreślał bym prawie 10cio letniego auta z powodu lakierowanych elementów ale coś mi się wydaje, że to nie jedyne lakierowane elementy w tym aucie.
Opublikowano
Ja bym dorzucił tylni zderzak. Też malowany widać różnice w kolorach i nie sądze, że to wina padającego światła.
Opublikowano

biedak to to nie jest, ale wciskając że bezwypadkowy w widać po zderzaku i przodzie jak koledzy wyżej zauważyli

duża cena, ale w końcu jakoś doposażony jest sensownie

czy ktoś chce At to już jego biznes, ma xenony, harmana itd navi to ja bym akurat do śmieci (tj. sprzedał ) wyrzucił ale każdy lubi co innego

rozkodować vin, miernik potem do aso i jak będzie ok ( względne pojęcie ) to zbijać z ceny bo za wysoka jak na 2.0d i jak na połowę 2012r

mi akurat ona nie "leży"

Opublikowano

Krzysiek to trzeba by sprawdzić datę produkcji :mrgreen: , ale faktycznie są chromy w autkach wyglądających bardzo sensownie.

Robert9404 no i już masz pogląd o autku mnie więcej, jak masz to Bumkę pod nosem to podskoczyć zawsze można i ewentualnie zainteresować się dokładniejszymi oględzinami.

Opublikowano
Ponieważ nikt nie zaintersuje się złomem, który ma ponad 200 tys :P
PJ
Opublikowano
poszukalem w googlach numeru tel z aukcji i sprzedawca handluje troche autkami. Wczesniej auto bylo wystawione za 35700.