Skocz do zawartości

komunikat na CHECK CONTROL......

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam taka sama sytlacje jak kolega tzn mam taki sam komunikat i tez dotyczy to hamulcow. Moja pytanie brzmi : gdyby zewrzec kable prowadzace do czujnika to komunikat zniknie :?: :?: :?:

Tak, ale... doradzamy wymianę czujników. Koszt niewielki, a dadzą znać, kiedy będzie kolejna wymiana.

Kai
Opublikowano

Ja ostatnio wymienialem klocki i sie okazalo ze czujniki tez sa padniee wiec zadzwonilem do BMW i kosztowaly po 65 zl :shock: wiem ze nie powinno sie tego robic ale ja je olalem i poloczylem kabelki!! Jak tylko gdzies trafie je za 20 zl to napewno kupie!! A droga sprawa te czujniki klamia!! Bo jak zaczynaja sie swiecic te komunikaty o klockach to kolckw moze starczyc jeszcze na okolo 1000 km!! Tak bylo w moim przypadku!!

Pozdrawiam :D

BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
Kingfox one nie kłamią tylko ostrzegają cie że zaraz skonczą ci sie klocki ja np 1000km to robie w jeden dzień i to jest po to abyś gdzieś w trasie nie obudził się z ręką w nocniku :twisted2:
www.klinika-bmw.pl