Skocz do zawartości

autocheck.com - tylko samochody z USA !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Macie jakieś info na temat tego auta?

5UXWX5C5XBL703762

Samochód sąsiad ma na sprzedaż nigdzie jeszcze nie wystawiony...

Pozdro

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam

Macie jakieś info na temat tego auta?

5UXWX5C5XBL703762

Samochód sąsiad ma na sprzedaż nigdzie jeszcze nie wystawiony...

Pozdro

Zlom z Kanady. Walony w lewy przod i tyl tyle mam, moze ktos wygrzebie foty, aha w okresie jak stal wrak na placu mial 118k km (Kanada ma km) z hakiem ile ma teraz na szafie?

Pytaj sasiada co z autem bylo, zobaczysz co powie bo my juz wiemy heh

Opublikowano
Chyba tak, bo koper wrzuca tutaj dwie F32 :p

Hehe, tak, to ja, a wszystkie te auta sa moje;)

W zyciu, nie mam z tymi autami nic wspolnego poza tym, ze szukam czworki i po tych kilku "delikatnie puknietych z niewystrzelonymi poduchami" chyba sobie odpuszcze. Przykro stwierdzic ale chyba jeszcze mnie nie stac na taka czworke jakbym chcial. Odkladam zakup do 2018, wtedy moze lykne cos bezwypadkowego z polskiego salonu.

Jestem zdruzgotany tymi szrotami sprowadzanymi z usa i sprzedawanymi jako prawie bezwypadkowe, żal :nienie: :cry:

Opublikowano

Napisałem "tak" w sensie, ze zbieg okoliczności. Nie miałem na myśli, że to twoje przecież :p Pisałem odnośnie postu powyżej cytowanego, zerknij.

Naczy z usa handlarze sprowadzą to czego oczekują klienci. Sprzedawca chcąc dużo zarobić i szybko sprzedać musi postawić na niską cenę i tutaj jedyną opcją jest kupno czegoś takiego. I jak pisałem ja jak i kilka innych osób czy to usa czy inny rynek będzie tak samo.

Jedyną opcją pozostaje Ci albo kupić samochód z pewną przeszłością, ale w tym momencie pewnie taki jest poza budżetem albo kupić coś na własną rękę. Ja niedługo będę miał F32 to się odezwę pewnie :D

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano
:shock: :shock: :shock:

Czy ktoś to kiedyś kupi? :mrgreen:

Takie coś chodzi po 3000 usd w stanach. Zawsze jak coś takiego widziałem to sobie zadawałem pytanie do jakich krajów trzeciego świata to musi iść, żeby znaleźć nabywcę. A tu proszę po sąsiedzku :) /żart

Poproszę takie dwie skoro tak tanio, resztę formalności ogarnę sam.

Pozdrawiam

Opublikowano
dobre BMW w usa trzyma cene....obok mnie jest komis,,stoi tam srebrna m3 e46-2003 (pelna opcja)rok delikatnie poobijana jak to w Nowym Jorku ale cala,sprawdzilem,,cena prawie 14 tysia,wstawiona ponad pol roku temu i stoi....
Opublikowano

Dziękuję bardzo za szybką informację ten egzemplarz raczej odpuszczę. Po cichu liczę na to, że trafi się prędzej czy później auto z US, które będzie lżej puknięte (pewnie rzeczywistość wyprowadzi mnie z błędu :)).

Jestem nowym użytkownikiem forum, i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem pomocą jaką można tutaj uzyskać zarówno w kupnie jak i eksploatacji swojego BMW :)

Opublikowano
na cuda co do aut z usa nie licz :D jak pisalem trzymaja cene....musi byc konkretny szrot aby to sie oplacalo sprowadzac....chociaz okazje sie trafiaja,moge cos na miejscu poszukac
Opublikowano
dobre BMW w usa trzyma cene....obok mnie jest komis,,stoi tam srebrna m3 e46-2003 (pelna opcja)rok delikatnie poobijana jak to w Nowym Jorku ale cala,sprawdzilem,,cena prawie 14 tysia,wstawiona ponad pol roku temu i stoi....

Heh znam Nowojorskie komisy bo mieszkam calkiem niedaleko (CT) i po NYC krecilem sie kiedys dosc czesto. Tam gdzie stoi ta M3 to zapewne jest to maly komis prowadzony przez ciapaka albo jakiegos wyspiarza? Z daleka od tych szrotow heh bo maja tam od groma salvages a sporo juz idzie nawet rozwalencow z czystymi tytulami!! Zatem postoi to to sobie tam jeszcze nastepne pol roku :D Jak kupowac to tylko od renomowanych poddilerow lub autoryzowanych dilerow ktorzy czesto gesto maja uzywki jeszcze na gwarancji fabrycznej w bardzo dobrych cenach.

Opublikowano

Nie ogarniam właśnie, bo na iaa idzie od groma sztuk na clean title. I potem amerykanie tego nie sprawdzają tylko pewnie ważne żeby był czysty? :shock:

t-mac1 zacny samochód :D

www.importusa.pl

Opublikowano
Nie ogarniam właśnie, bo na iaa idzie od groma sztuk na clean title. I potem amerykanie tego nie sprawdzają tylko pewnie ważne żeby był czysty? :shock:

t-mac1 zacny samochód :D

Oj sprawdzaja sprawdzaja Jankesi nie boj nic :D Pierwsze pytanie jakie pada przy zakupie to ''show me the carfax'' heh nawet byla reklama tu w TV tylko przerobili dla beki na ''show me the carFOX'' czyli tego Lisa maskotke ktory jest w logo Carfax-u. Carfax i Autocheck to dla ludzi jest tu jak wielka wyrocznia( nie tylko w USA z reszta o czym mowi nam ten temat hehe)

Jak tylko Carfax nic nie pokaze podejrzanego to delikwent kupi auto, a jak bedzie jakis wpis salvage, flood, lemon, odometer rollover (oj czasem zdarzy sie niescislosc odczytu licznika :D ) etc to papa.

A wiecej renomowany diler o dobrym imieniu nawet nie bedzie sie babral w sprzedaz Salvage auta bo nikt nie chce stracic setek klientow i dobrego imienia dla jakiegos zloma z gieldy heh. Te salvage z czystym tytulem to ida albo na Polske (heh) Afryke, Ruski i gdzie tylko chcesz w swiat, a czesc ich owszem trafia do malych lokalnych komisow ktore prowadza wlasnie wyspiarze (Puerto Rico, Meksyki) lub Ciapaci, a rowniez Polacy i Ruscy zeby sie szybko ''nachapac'' ale za klientow to oni rowniez maja swoje zacne wyspiarskie grono :D :D Ja np. przy takich komisach nawet sie nie zatrzymuje bo wiem ze to na bank picowane wozy powiazane czesto sznurkiem bez zadnych gwarancji etc...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Poproszę pięknie o więcej fotek uszkodzenia (aukcji w PL nie ma) :

X3 2012

5UXWX9C51D0A17365

Opublikowano

Est. Retail Value $30,635 USD

Repair Est $19,723 USD

Ownership Doc Type AL - CERT OF TITLE-SALVAGE TITLE

Odometer 58,537 ACTUAL

Primary Damage SIDE

VIN 5UXWX9C51D0A17365

Body Style 4DR SPORT UTILITY

Color WHITE

Engine 2.0L 4

Drive All wheel drive

Cylinders 4

Fuel GAS

Keys YES

Auction Verification Run & Drive Verified

14307746_01X.JPG 14307746_02X.JPG 14307746_03X.JPG 14307746_04X.JPG 14307746_05X.JPG 14307746_06X.JPG 14307746_07X.JPG 14307746_08X.JPG 14307746_09X.JPG 14307746_10X.JPG

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dzieki za fotki, czyzby po lekkiej odbudowie byl? Niepokoi wysoki koszt naprawy jak na widoczne uszkodzenia...
Opublikowano
Niby uszkodzenia nieduże,, ale klapa się tylna trochę przedstawiła tylna. A cena naprawy pewnie z ASO :wink:
Opublikowano
Panowie wiem, że to nie bmw ale może w drodze wyjątku sprawdzicie YV4952DZ7D2400979. Z góry serdecznie dziękuję.

Daj link do ogłoszenia :)

Opublikowano

Sam sobie w kolano strzelił podawaniem vinu w aukcji ;p z ciekawosci wpisalem w google

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-335i-306km-m-pakiet-cabrio-lift-led-ID6yakqN.html

WBADX7C50BE579863

http://img38.otomoto.pl/images_otomotopl/823921083_9_1080x720_335i-306km-m-pakiet-cabrio-lift-led-_rev095.jpg

c711a70bd2d81a23_c03b7db86015ff.jpg

c711a70bd2d81a23_69b940d35fb0f3.jpg

c711a70bd2d81a23_6f3f97597f6a69.jpg

c711a70bd2d81a23_afb1dca082cc06.jpg

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

Opublikowano
Dzieki za fotki, czyzby po lekkiej odbudowie byl? Niepokoi wysoki koszt naprawy jak na widoczne uszkodzenia...

Chyba nie ma się co martwić. Wyceny w usa na ogół sa kosmiczne, bo tam koszty części i robocizny są znacznie wyższe niż u nas. Masz tylne koło krzywe także mogli wrzucić do wyceny kompletne zawieszenie, połoś, sanki itd. Czasem oni z rozpędu wrzucają rzeczy, które potem okazują się dobre i niekiedy jak patrzysz na samochód i wycenę to zadajesz sobie pytanie czy to jest ten sam samochód :D

Kiedyś boss oglądał X3, która z przodu była lekko draśnięta a w wycenie był wpisany układ kierowniczy, zawiecha itd. Skąd oni to wymyślają to nie wiem. Czasem trzeba powypisywać żeby dostał samochód całkę.

www.importusa.pl

Opublikowano

Tak pamietam ta X3. Miala niezbyt wielkie uszkodzenia a podoliczane od groma rzeczy do wymiany ktore byly dobre :D

Podobnie bylo z Lexusem GS 350 ktorego ostatnio ogladalem. Mial wgnieciony lekko dach po drzewku, i pare wgniotek tu i tam wielkosci monety 50 groszy, ale oczywiscie pol przodu do wymiany i caly tylny blotnik plus zderzak :D :D

Z innej beczki: Bedzie od groma nowiutkich i prawie nowiutkich BMW od dilera z Teksasu (San Antonio) nad ktorym w Poniedzialek przeszedl dosc konkretny grad. Tu jest filmik:

https://www.carthrottle.com/post/evil-mother-nature-sent-down-golf-ball-sized-hail-stones-to-destroy-300-bmws/

Polowa z nich jak nie wiecej wyladuje na gieldzie zapewne :)

Opublikowano

Wiem, że to nie BMW, ale miałbym gorącą prośbę o sprawdzenie tego Chryslera:

http://otomoto.pl/oferta/chrysler-300c-auto-godne-polecenia-instalacja-lpg-pewna-historia-ID6ylcE7.html

VIN: 2C3JA53G25H614403

Bardzo będę wdzięczny za sprawdzenie, bo jutro albo w poniedziałek mam jechać z kolegą to auto oglądać i wiedziałbym, czy w ogóle warto.

Opublikowano

Lot #12295725

Odometer: 18,466 mi. (ACTUAL)

Highlights:

Run and Drive

Primary Damage:ALL OVER

Secondary Damage:

Est. Retail Value:

Repair Est:

Body Style:SEDAN 4DR

Color:BLACK

Engine Type:3.5L 6

Drive:REAR-WHEEL DRIVE

Cylinder:6

Fuel:GAS

Keys: YES

Sale Date:Wed. Nov 23, 2005

O dziwo, nawet jakaś jedna fotka się uchowała:

12295725_1X.JPG

Auto na 99% sprzedawane w USA przez trzecie ręce, więc ciężko będzie coś ustalić nie widząc zdjęć z pierwotnej aukcji.

Dostępne są jeszcze miniaturki zdjęć z aukcji:

12295725_2.JPG12295725_3.JPG12295725_4.JPG12295725_5.JPG12295725_7.JPG12295725_8.JPG12295725_9.JPG

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450