Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarejestrowani
Opublikowano
Popatrz w galerii jeden kolega doposazyl w podswietlanie klamek :cool2:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
U mnie w e91 bez pakietu light w drzwiach jest oryginalne gniazdo pod diody od klamki. Akurat nabyłem za grosze klamkę z podświetleniem..ładnie spasowało ale klamka nie świeci..pewnie trzeba byłoby to zaprogramować?
Opublikowano

Ja dokładałem podświetlane klamiki

Nic nie trzeba kodować , przynajmniej u mnie tak było

Jeszcze może będę robił podświetlenie nóg bo w osłonach są miejsca na lampki , trzeba tylko instalcje zrobić i kupić światełka .

Jeżeli chodzi o klamki , to jeżeli nie masz instalacji w drzwiach ( tak jak w moim przypadku ) to jest sporo roboty , ale da się zrobić to tak jak by wyjechało z fabryki

Materiał na przygotowanie klamek nie jest drogi , potrzebujesz tylko : osłonki drzwi x4 i lampki x4 + lakierowanie osłonek

Opublikowano
Ja dokładałem podświetlane klamiki

Nic nie trzeba kodować , przynajmniej u mnie tak było

Ale z tego co widzę to podświetlane klamki montowałeś w e90 LCI..Moja e91 pre LCI gniazdko pod diody od klamki ma ale nie świeci

Opublikowano
Koledzy podajcie numery tych małych lampek diodowych co idą w klamki.

Znajdziesz na realoem.com w

Elementy blasz. karoserii => Drzwi przednie

Musisz dobrać odpowiednie do Twojego wyposażenia (dostęp komfortowy jest lub go nie ma), lakierowane lub nie.

Footer-Smallest.jpg

Sprzedam licznik HIGH do E9x i E8x.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mnie bardziej interesuje podświetlenie nóg oraz zmiana tej lampki z tyłu. Sądzicie, że są poprowadzone przewody i spasowanie Plug&Play...? :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jak mam Pakiety Oświetlenia, ale bez opcji z podświetlanymi klamkami to wie ktoś ile to roboty zamontować podświetlenie klamek ? trzeba całe drzwi rozbierać ? Mam miejsce w klamkach na lampki ale zdaje mi sie że nie ma tam żadnego gniazda.
Opublikowano
A jak mam Pakiety Oświetlenia, ale bez opcji z podświetlanymi klamkami to wie ktoś ile to roboty zamontować podświetlenie klamek ? trzeba całe drzwi rozbierać ? Mam miejsce w klamkach na lampki ale zdaje mi sie że nie ma tam żadnego gniazda.

A byla opcja pakietu oswietlenia bez podswietlenia klamek...?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najwidoczniej tak, posiadam dokładnie:

563 LIGHTS PACKAGE

i nie mam podświetlanych klamek