Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarejestrowani
Opublikowano
Popatrz w galerii jeden kolega doposazyl w podswietlanie klamek :cool2:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
U mnie w e91 bez pakietu light w drzwiach jest oryginalne gniazdo pod diody od klamki. Akurat nabyłem za grosze klamkę z podświetleniem..ładnie spasowało ale klamka nie świeci..pewnie trzeba byłoby to zaprogramować?
Opublikowano

Ja dokładałem podświetlane klamiki

Nic nie trzeba kodować , przynajmniej u mnie tak było

Jeszcze może będę robił podświetlenie nóg bo w osłonach są miejsca na lampki , trzeba tylko instalcje zrobić i kupić światełka .

Jeżeli chodzi o klamki , to jeżeli nie masz instalacji w drzwiach ( tak jak w moim przypadku ) to jest sporo roboty , ale da się zrobić to tak jak by wyjechało z fabryki

Materiał na przygotowanie klamek nie jest drogi , potrzebujesz tylko : osłonki drzwi x4 i lampki x4 + lakierowanie osłonek

Opublikowano
Ja dokładałem podświetlane klamiki

Nic nie trzeba kodować , przynajmniej u mnie tak było

Ale z tego co widzę to podświetlane klamki montowałeś w e90 LCI..Moja e91 pre LCI gniazdko pod diody od klamki ma ale nie świeci

Opublikowano
Koledzy podajcie numery tych małych lampek diodowych co idą w klamki.

Znajdziesz na realoem.com w

Elementy blasz. karoserii => Drzwi przednie

Musisz dobrać odpowiednie do Twojego wyposażenia (dostęp komfortowy jest lub go nie ma), lakierowane lub nie.

Footer-Smallest.jpg

Sprzedam licznik HIGH do E9x i E8x.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mnie bardziej interesuje podświetlenie nóg oraz zmiana tej lampki z tyłu. Sądzicie, że są poprowadzone przewody i spasowanie Plug&Play...? :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jak mam Pakiety Oświetlenia, ale bez opcji z podświetlanymi klamkami to wie ktoś ile to roboty zamontować podświetlenie klamek ? trzeba całe drzwi rozbierać ? Mam miejsce w klamkach na lampki ale zdaje mi sie że nie ma tam żadnego gniazda.
Opublikowano
A jak mam Pakiety Oświetlenia, ale bez opcji z podświetlanymi klamkami to wie ktoś ile to roboty zamontować podświetlenie klamek ? trzeba całe drzwi rozbierać ? Mam miejsce w klamkach na lampki ale zdaje mi sie że nie ma tam żadnego gniazda.

A byla opcja pakietu oswietlenia bez podswietlenia klamek...?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najwidoczniej tak, posiadam dokładnie:

563 LIGHTS PACKAGE

i nie mam podświetlanych klamek

• 13 lat później...
Opublikowano

A jak się ma temat lampek do tzw makijażu, zakupiłem tylna z wiązka ori lampkę z tymi lampkami po bokach do czytania, kostka pasuje do lampki przy lusterku wstecznym, wpialem się ale nie działają lampki do tzw makijażu ani te do czytania. Trzeba coś aktywować? 

E91 przedlift 07r