Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie leci na TVN.

Nic odkrywczego ale warto sobie przypomnieć jak nas robią w konia handlarze samochodów :duh:

Szczególnie dla tych którzy są właśnie w trakcie poszukiwania niebitego ideału z małym przebiegiem w okazyjnej cenie :twisted:

Cały odcinek online:

http://tvnplayer.pl/programy-online/superwizjer-odcinki,337/odcinek-959,samochody-bardzo-uzywane,S00E959,11341.html

Opublikowano
Dobre, hehe. Ale wiekszosc tych zabiegow dotyczy Diesla. Czyli jak tam powiedziano samochodow uzytkowcych, m.in Passatow, ktorymi podniecaja sie wszyscy w PL.
Opublikowano

Standard, jak kupowałem auto i oglądałem różne samochody różnych marek to tragedia co ludzie sprzedają i jak potrafią w żywe oczy wpierać coś co gołym okiem widać że nie jest prawdą, a jak się mu udowodni to oczywiście "pewnie u poprzedniego właściciela nic o tym nie wiedziałem.." Swoją drogą to zakup auta to los na loterii, albo Ci się uda albo nie.. Ja zawsze staram się kupować od osób prywatnych bo wydaje mi się że jest mniejsze ryzyko trafienia na studnie bez dna..

A najlepsze są oferty 18 letnich Audi, czy BMW z przebiegami rzędu 120 tkm śmiech na sali.

Opublikowano
...A najlepsze są oferty 18 letnich Audi, czy BMW z przebiegami rzędu 120 tkm śmiech na sali.

Zdarzają się 16-20 letnie Audi, Mercedes, BMW z rzetelnym przebiegiem poniżej 150 000 km, jednak nie kosztują mniej niż 20 000 zł. Niestety, sprzedać dobre auto w polsce jest bardzo ciężko, a podziękowania możemy kierować do cwaniaczków handlujących złomem motoryzacyjnym :/ Tak, to oni zepsuli, psują i będą psuć rynek aut używanych - bo polski kraj to dziki kraj, a polski klient to naiwny klient (żeby nie napisać głupi) :? .

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak. Wina niestety leży po obu stronach. To jest zamknięte koło. W Polsce wszyscy muszą kupować wszystko okazyjnie. Taka mentalność narodu. A że okazji w tej branży nie ma, to wiadomo, że tylko przekręciarze stworzą okazje. Nasz cudowny rząd też nie jest bez winy bo można kilkoma prostymi ustawami dużo poprawić, ale jak widać nie jest to istotne dla tych nierobów. Obecnie już doszło do takiego stanu, że praktycznie nie ma sensu sprowadzać na handel porządnych samochodów, chyba że na zamówienie dla konkretnego klienta, który wie jaka jest rzeczywistość. Większość świeżo sprowadzonych to przewały i tyle w temacie.
  • 1 rok później...