Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiecie, tylko jak ktoś ma miliard na koncie, to będzie miał to co chce, nieważne ile to będzie kosztować.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
musze powiedziec, ze nowy Mercedes CLS 4 matic kombi wyglada super, futurystycznie i nowoczesnie. Nasza F11 wygada przy CLSie strasznie normalnie i spokojnie :D A co Wy o tym sadzicie? co myslicie o nowym CLS kombi???
Opublikowano
Do mnie nie przemawia (zwłaszcza tył). Najbardziej podobał mi się chyba pierwszy cls, robił niesamowite wrażenie na ulicy 6-7 lat temu, kiedy naprawdę wyróżniał się z tłumu. Cenowo to jest półka siódemki. Ten design dość szybko się opatrzy, myślę że BMW jest bardziej ponadczasowe. Ale jak ktoś zmienia co 2-3 lata na nowy, to czemu nie :)
Opublikowano

Co kto lubi, nie przecze bardzo fajne auto ale to już podzespoly i klasa S/ F01

Normalnei wyposazony, bez bajerów kosztuje 400-450 k. Za taką cene można mieć o wiele ciekawsze wózki

Hmmmm
Opublikowano

Chciałem to napisać - niepowtarzalny gang 4 garów jest nie do podrobienia :mrgreen: To juz nawet w S-klasie montują, a tu?

Chociaz nietwierdze merce mi sie baardzo podobają, wczoraj jechałem nowym GL. Luksus wszechogarniający.

Gusta są różne, kolega jezdzi e klassa 2008 rok benzyna 3,5 litra 4x4, konczy leasing we wrzesniu i mowi ze bierze audi a6. Miarka sie przebrała jak wystawili fakture na 600 pln za wymiane zarówki :lol:

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gusta są różne, kolega jezdzi e klassa 2008 rok benzyna 3,5 litra 4x4, konczy leasing we wrzesniu i mowi ze bierze audi a6. Miarka sie przebrała jak wystawili fakture na 600 pln za wymiane zarówki :lol:

W Audi raczej nie będzie miał jakoś specjalnie taniej, teraz tak się robi auta, że aby wymienić żarówke trzeba wyjąć silnik :D

Opublikowano
A tak na serio, to design clsa lepiej porównywać do BMW 6, to jest właściwsza konkurencja niż F11

Dokładnie, za tą cene spokojnie wybrałbym 6 gran coupe

CLS jest lekko klaustrofobiczny

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A tak na serio, to design clsa lepiej porównywać do BMW 6, to jest właściwsza konkurencja niż F11

Dokładnie, za tą cene spokojnie wybrałbym 6 gran coupe

CLS jest lekko klaustrofobiczny

Wsiądź do CLS'a i Grand Coupe to zmienisz zdanie o 180'... :mrgreen:

Opublikowano

Siedziałem - jest swietnie wykonany w środku, skóra i drewno mam wrażenie lepszej jakości niż BMW (w porównaniu do dakoty :lol: ) ale dla mnie za nisko siedzenie i przeygniatająca linia dachu z małymi okienkami dyskwalfikują. A już na tylnim siedzeniu to porażka.

Chociaż z drugiej strony CLS oferuje to samo co Panamera za połowe ceny

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie takie wrażenie miałem siedząc GC. Jechałem cls amg i zgodzę się co do jakość wnętrza.
Opublikowano
Niestety coś za coś- efektowny wygląd rzadko idzie w parze z obszernością wnętrza. Poza tym to są przecież auta do wygodnej podróży dla dwóch osób.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Siedziałem - jest swietnie wykonany w środku, skóra i drewno mam wrażenie lepszej jakości niż BMW (w porównaniu do dakoty :lol: ) ale dla mnie za nisko siedzenie i przeygniatająca linia dachu z małymi okienkami dyskwalfikują. A już na tylnim siedzeniu to porażka.

Chociaż z drugiej strony CLS oferuje to samo co Panamera za połowe ceny

Ja tam nigdy nie próbuję auta na tylnym siedzeniu bo mam nogi za krótkie i nie sięgam do pedałów... :mrgreen:

Opublikowano

piszac o MB CLS myslalem tylko o kombi (shooting brake czy jakos tam!) stad porownanie do F11. BMW 6 GC to bardziej Audi A7? na pewno jest to w tej chwili top fajnych aut (wlaczajac w to nasze F11 :D ) Rozpietosc cen nowych aut od 250 do 400 a moze nawet 500 tys. Pln niestety ale mozna kombinowac, brac leasing itp. itd.