Skocz do zawartości

Czy nie przepłaciłem za bmw e46?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem zaczerpnąć waszej opinii. Kupiłem e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie: Skóra szara, kierownica od poliftu bez multifunkcji, climatronik, grzane pufy, elektryka z przodu. Skóra w dobrym stanie. Lekkie przetarcie na fotelu kierowcy. Wydaje się że nie bite chociaż takie ciężko znaleźć. W każdym razie jest równe, szyby oryginalne. Felgi 15 oryginalne BMW (stan oceniam na 4-) i nowe opony Michellin letnie. Czy 15tys to dobra cena?
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Przepłaciłeś o conajmniej 10 :duh:

Co za temat :shock:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
O takich sprawach to trzeba myśleć wczesniej. Jakie to ma teraz znaczenie?
Opublikowano
  • Autor
Chciałem wiedzieć, bo kupiłem ją troche tak ''na wariackich papierach''. Widzę mniej wiecej za ile są w ogłoszeniach ale to nie jest adekwatne do tego za ile się sprzedają. A jaki masz z tym problem kolego jeden z drugim? Oczekuje prostej odpowiedzi. :?:
Opublikowano
Ty masz problem kolego. Powiedz mi na jakiej podstawie chcesz, żeby ktoś ocenił auto nie widząc go. Pewnie też go tak kupowałeś.
Opublikowano
coś podejrzanie tanio kupiłeś.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Też tak myślę, że za tanio. Pewnie jakiś przewał jak 90% aut sprowadzanych do PL. :)
Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, podłączę się pod ten.

Sprzedałem ostatnio e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie takie tam...

Auto ze Stanów po total loss, ale dospawaliśmy tył i było proste. Prawie całe autko zostało wyklepane przy użyciu podróbek blacharskich więc nie ma obawy, że ktoś wynajdzie czujnikiem lakieru łączenie na zakurz. To co zostało w oryginale spolerowane do odpowiedniej grubości. Zgrzewy perfekcyjnie zostały rozwiercone a po wstawieniu nowych blach bez ocynku tak delikatnie “pocykane”, że nikt się nie zorientuje iż auto ma nowy przód wraz z “girami”Kontrolki “pogaszone” timerami – zawsze zgasną, nawet jeśli spłoną sterowniki. Nie trzeba wydawać kasy na diagnostykę i nie zrobią kuku na jeździe próbnej. Airbag i pironapinacze zastąpione rezystorami, gwarantują dożywotni spokój. Na pewno nie wybuchną i ponownie nie zniszczą kokpitu, nie wybiją przedniej szyby i nie porozdzierają foteli, tapicerki.

Papier "dostaliśmy" od jednego znajomego turasa, ale wszystko ok, zduplikowałem brief bo nie było się czym chwalić – firma i trzech turków. W książce serwisowej ostatni wpis z przed trzech lat, bo Turcy nie jeździli po autoryzowanych serwisach, więc na ten przebieg lada została zrobiona.

Szwagier latał nią dwa lata, kręciła się jak złoto nawet na suchym. W skrzyni wyskakuje 3 bieg – ale po zalaniu trzykrotnie gęściejszym olejem zdarza się to wyjątkowo rzadko. Ostatnio szwagra dopadła powódź i trza było ożenić lalkę. Przelot skorygowaliśmy i od razu trafiliśmy klienta za 15000, był bardzo chętny więc poszła, ale tak się zastanawiam czy może trzeba było poczekać na lepszego... klienta? Co myślicie?

Edytowane przez monogramus

Opublikowano
  • Autor
Nie chcę zakładać nowego tematu, podłączę się pod ten.

Sprzedałem ostatnio e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie takie tam...

Auto ze Stanów po total loss, ale dospawaliśmy tył i było proste. Papier "dostaliśmy" od jednego znajomego turasa, ale wszystko ok, szwagier latał nią dwa lata (kręciła się jak złoto nawet na suchym), ostatnio dopadła go powódź i trza było ożenić lalkę. Przelot skorygowaliśmy i od razu trafiliśmy klienta za 15000, był bardzo chętny więc poszła, ale tak się zastanawiam czy może trzeba było poczekać na lepszego... klienta? Co myślicie?

Tą akurat z Francji przyjechałem. Ale ciekawa historia. Pozdrowienia dla szwagra, mam nadzieje że mu domu nie zalało chociaż. Pewnie tez byś odmalował i popchnął :) Polak potrafi

Opublikowano

Nie traktuj tego jako złośliwość, ale to tak jakbyś napisał na forum: Mam dziewczynę, nazywa się Ola, czy będzie dobrą żoną towarzyszką, będzie mnie wspierała w trudnych chwilach, czy mogę jej zaufać? :)

Tak samo ocenia się samochody używane po zdjęciach/opisach.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
@monogramus

:clap: :twisted2:

:clap: :clap: :clap:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja tylko dorzucę 3 grosze, że w USA nigdy nie było E46 kombi w sprzedaży, więc pewnie to faktycznie z Francji było. ;) :mrgreen: