Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak na 540i to nie powala ...nie chwalac sie mialem ladniejsza dobry tytul moje skromne 540i calkiem pasuje
  • Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
A na co te suby w bagazniku? Bezczeszczenie znaku 540i.

Lubię dobre brzmienie lecz seria nie powala w e39, a bagażnika i tak nie używam :D

Edytowane przez krys32
Opublikowano
jak na 540i to nie powala ...nie chwalac sie mialem ladniejsza dobry tytul moje skromne 540i calkiem pasuje

I co z 540 przesiadłeś się na 528??????? Ciekawe :roll: Nie musi wyglądać jak nowa z salonu. Zwykłe e39, lecz ludzie się dziwią na ulicach bo oceniają auto na pierwszy rzut oka i to ich gubi :!:

Opublikowano
A na co te suby w bagazniku? Bezczeszczenie znaku 540i.

Lubię dobre brzmienie lecz seria nie powala w e39, a bagażnika i tak nie używam :D

Primo to dobrego brzmienia nigdy nie uzyska sie w kabaturze kabiny samochodowej. A po drugie tym bardziej z takich plastikowych wooferow. Moze kiedys z tego wyrosniesz :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ten potworek pod maską to jest to. Ja niestety muszę męczyć się z 530 w dieselku hehe. Zamykanie budzika na 4 biegu :8) , sprawdzałeś jak to wygląda na 5?
Opublikowano
A widział kolega filmik? Sprawdzałem ostatnio po trasie. Zmienia się na 5 czuć, że ciągnie dalej, ale dalej licznik nie pokazuje :D 3.0d też dobrze jeździ. V piękny dźwięk niestety przy tych cenach paliwa coraz bardziej odczuwam spalanie tego "potworka" hehe :D
Opublikowano
A widział kolega filmik? Sprawdzałem ostatnio po trasie. Zmienia się na 5 czuć, że ciągnie dalej, ale dalej licznik nie pokazuje :D 3.0d też dobrze jeździ. V piękny dźwięk niestety przy tych cenach paliwa coraz bardziej odczuwam spalanie tego "potworka" hehe :D

Filmik widziałem. Pięknie idzie :mrgreen: . Tak się zastanawiam, czy nie pokazywałoby przyrostu prędkości powyżej 250km w teście obc....

Opublikowano
Hmm a o tym nie pomyślałem :idea: Na pewno pójdzie więcej bo zdjęty ogranicznik ale nie wiadomo ile :D Pewnie w lipcu będę leciał do poznania to sprawdzę :P
Opublikowano
Hmm a o tym nie pomyślałem :idea: Na pewno pójdzie więcej bo zdjęty ogranicznik ale nie wiadomo ile :D Pewnie w lipcu będę leciał do poznania to sprawdzę :P

Uważaj, żebyś nie stał się gwiazdą telewizyjną :mrgreen:

Opublikowano (edytowane)

Uważaj, żebyś nie stał się gwiazdą telewizyjną :mrgreen:

Jak zostanę gwiazdą tvn turbo to na pewno wstawię filmik :D W autku zrobiłem kompletne zawieszenie z przodu z geometrią, pomalowane zostały zaciski i zostało trochę pieniążków na przyciemnienie szyb :P Lecz żeby mój dowód nie wędrował na komendę przodu nie ruszałem hehe. A tu fotki jak to wyszło :D

http://images45.fotosik.pl/1769/45219c7bb169c67bmed.jpg

http://images47.fotosik.pl/1770/6157cd76c77cddb1med.jpg

http://images35.fotosik.pl/1858/078b6e7130b7d7b0med.jpg

Edytowane przez krys32
Opublikowano (edytowane)

Fura wygląda elegancko, fajnie byłoby na klapie rzucić 520 i :norty: wtedy całkiem niepozornie :8)

Właśnie jak ma się sprawa przyciemniania szyb przednich bocznych do prawa? U mnie lata co najmniej kilka sztuk bmw z ciemnymi szybami z przodu i jakoś nie widziałem aby ich zatrzymywali...

Druga kwestia to przyciemnianie szyb a automatycznie ściemniające się lusterka. Nie wiem czy będzie to prawidłowo funkcjonować przy ciemniej tylnej szybie. Nie chciałbym z tego rezygnować bo to fajny bajer :mrgreen:

Edytowane przez opa_pl
Opublikowano
Naklejkę miałem właśnie taką nakleić lecz tylko oryginał mnie interesuje, a nie chcę wydać jak na razie 80zł za znaczek. Za przód leci dowód. Na razie mają farta bo nie wszyscy w radiowozach mają miernik. Nie którzy mówią o stopniach przyciemniania 1,2,3 lecz i tak leci dowód. Dowiadywałem się od mojego znajomego, który mi przyciemniał. W razie czego mogę dać na niego namiary bo on jest :cool2: w tych sprawach. Nie znam lepszego. Już 4 auta mi robił i za każdym razem doskonale wychodziło :D Co do lusterka nie mam pojęcia. Ja u siebie mam jeszcze roletę tylnej szyby ale jednak przyciemnione to przyciemnione szyby, a roleta nie miała tego czegoś :mrgreen:
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Tyl odpowiada za ok 30% sily hamowania wiec bez paniki :wink:
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson