Skocz do zawartości

CHIP TUNING BMW 318D 320D 330D #Profi Strojenie# PROMOCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Organizuj spot na kilka aut , to hamownie wyślemy na kilka dni ...

Wstępnie mam ok 10 chętnych więc jak zrobi się cieplej to będziemy działać :cool2:

dodatkowo damy ogłoszenia na innych forach oraz w inny działach bmw , więc może kilku chętnych zbierze się na hamowanie lub remapp na Mazurach ;)

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na mazuuurach? :D Jakąś popijawę trzeba zorganizować z noclegiem nie omieszkam tego ominąć :D
Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego, właściciele BMW nie robią popijawy, tylko dobrze bawią się w towarzystwie miłośników marki, przy dobrym jedzeniu i zapasie napoi, oczywiście bezalkoholowych konwersując o wszystkim co ma związek z marką i własnymi doświadczeniami o BMW :D hihihi

PZDR>

Opublikowano

Spoko możesz pić soczek, jestem tolerancyjny.

PS: Nie potrafisz pić alkoholu i kulturalnie rozmawiać ? A mówiąc o "właścicielach bmw" to których masz na myśli? Bo moji znajomi właściciele BMW tak jak normalni faceci lubią wypić i pogadać w swoim towarzystwie, może mów za siebie :)

Poza tym BMW- Będzie Można Wypić.

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma takiego silnika w takim samochodzie. Zapewne masz M47N2 (122KM) albo N47 (143KM).

Cennik masz na stronie TC i w pierwszym poscie tego tematu :cool2:

Opublikowano
witam. mam pytanko...czy przy chipie można by u was usunąć klapki w kolektorze dolotowych w e46 320d 150 km? bo podobno to sie lubi urywac i poźniej jest problem:)
Opublikowano
to byście mogli wy kupić, a to dodatkowy koszt tego usuwania czy w ramach chipowania? lokalizcja poznań

Tak dodatkowy koszt , trzeba ściągać kolektor dolotowy ...

Chiptuning Łódź

Opublikowano
Byłem wczoraj u Tomka na czipie moim e46 2.0disel :) polecam w 100%, a nawet w 200% firmę TC!! Po mapie auto odżyło, stało sie BARDZO dynamiczne, ładnie się zbiera i przyśpiesza!Tomek jest osobą uczciwą posiadająca ogromną wiedzę, w porównaniu do innych ma naprawdę niskie ceny! Jestem BARDZO zadowolony (żona też ;-) :D ) wszystkim którzy sie jeszcze nie zdecydowali na cziptuning polecam firmę TC!! Naprawdę warto!!
Opublikowano
a jakie to są pieniadze? bo z tego co czytałem to jest tez diagnostyka przed chipem..nie wiem czy przeplywke mam ok

Kolego, diagnostyke sie robi komputerem przez OBD a nie poprzez mechaniczne sciagniecie kolektora. Wywalenie klapek to calkiem dodatkowa robota nie zwiazana z chipem.

Opublikowano
wiem ze to diagnostyka komputerowa. chodzilo mi o wywalenie klapek przy chipie:) czy mozna to odrazu zrobic ale juz wszystko jasne:) w najblizszym wolnym czasie umowie sie z kolegami na chip mojej 320d:) zeby dostala nowe zycie:)
Opublikowano
Jest możliwość wykonania usługi w Trójmieście ? Jeżeli tak to z kim mogę się skontaktować ?

jest możliwosć , niedługo szykuje się spot w Trójmiescie więc pewnie JNX przyjedzie z hamownią :cool2:

ŁÓDŹ nr tel: 794-053-715 Imię : Janusz mail: [email protected]

Chiptuning Łódź