Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chyba ciężko będzie znaleść bo zazwyczaj są białe/czarne/ albo blue.

Tym bardziej jakbyś założył do swojego miałbyś bardzo oryginalne auto :cool2:

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czyli mówicie że na żywo lepiej wygląda?Bo tył mi się bardzo podoba natomiast przód mi się wydaje taki rozjechany na płasko..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja robię swój podobnie, aczkolwiek zastanawiam się czy niższe zawieszenie + dokładka przedniego zderzaka M-Performance nie będzie utrudniała mi jazdy/podjazdów.
Opublikowano

Ja mam zawieszenie już obniżone i nie obawiam się o podjazdy :)

P.S.

Auto jest już teraz faktycznie niskie, ostatnio przydzwoniłem w kawałek zbitego śniegolodu który odpadł od jakiegoś TIRa. Hałas był conajmniej taki, jakby uderzył w betonową przeszkodzę. A na zderzaku nawet jednej ryski nie ma :)

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tylko ten pakiet zawiera felgi dywaniki i jakies akcesoria. Dokladki sa w innym menu i wygladaja ciekawie.

http://www.ac-schnitzer.de/shop/bmw_shop/media/images/frontansichti.jpg

Opublikowano
Szczerze, ten pakiet mi sie nie widzi, chce mieć "kulturalne" auto :) Docelowo planuje M-Performance, ale żeby go założyć muszę wrzucić Mpak najpierw :)
Opublikowano
Z tego co piszą nie wysyłają poza USA.Ale cena atrakcyjna,chociaż doliczając cło,vat.O ile oczywiście to cena za pakiet doposażeniowy z progami plus zderzaki...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Fajny wozik jak moj:) No i ten kolor na zdjeciach sie tak nie prezentuje ja stwierdzam jak na zywo ladniejsze te nasz auta w rzeczywistosci:) Ale spalanie jak mowisz trasa 8.8 i ostra jazda to slabo ostro jezdzisz. Bo uwazam ze silnik fakt jest ekonomiczny trasa dynamiczna to jest 8.8 spokojna trasa do 130 to jest kolo 7l a jazda po 180-220 spalanie kolo 10. Kwestia typu jazdy ja tez uwazam. Ale i tak te furmanki malo pala na ta moc
Opublikowano
Fajny wozik jak moj:) No i ten kolor na zdjeciach sie tak nie prezentuje ja stwierdzam jak na zywo ladniejsze te nasz auta w rzeczywistosci:) Ale spalanie jak mowisz trasa 8.8 i ostra jazda to slabo ostro jezdzisz. Bo uwazam ze silnik fakt jest ekonomiczny trasa dynamiczna to jest 8.8 spokojna trasa do 130 to jest kolo 7l a jazda po 180-220 spalanie kolo 10. Kwestia typu jazdy ja tez uwazam. Ale i tak te furmanki malo pala na ta moc

No to ja jestem trzeci do koloru :wink:

Z tą różnicą, że ja jeżdżę traktorkiem :lol: Biję Was w spalaniu ale osiągi Waszych cacek miażdżą.

Nawet konkurencję. Swego czasu jeździłem Boxsterem 245 KM i przyśpieszenie do 100 km/h BMW ma lepsze. Minimalnie ale lepsze :twisted:

przyjemności z użytkowania :!:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Około 86tys. Nic - kompletnie nic się nie dzieje.

Jedyny problem jaki mam, to coś się dzieje z kołami. Spowodowane to jest dziurami. 4 opony załatwiłem na 2 razy. Opony wyrzuciłem a felgi zostały. Już je prostowałem, ale dalej przy niskich prędkościach wrażenie jakby koło nie było do końca "okrągłe" - mam nadzieje ze wiecie o co chodzi :)