Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam schematu PDC do e34 mam cały komplet tylko przewody ucięte są od tej czarnej kostki i nie mogę nigdzie znaleźć schematu jak to podłączyć jeżeli ktoś posiada takowy schemat to bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam adrek.

Oto zdjęcie poglądowe sterownika:

http://img401.imageshack.us/img401/7465/dsc00094qz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Na obrazku zaznaczone która wtyczka ucięta tą żółtą mam w całości więc potrzebne mi są wyprowadzenia tej czarnej.

Opublikowano

A co to jest,do czego?

Edit-Już wiem co to jest.Pełny opis jest w chyba nieosiągalnej księdze "E34 Complete Vehicle"

Opublikowano
to co to?

PDC- Park Distance Control - czujniki parkowania. Na foto centralka czujników tylnych z E34/E32. Jako ciekawostka - w E32 750i występowały czujniki również z przodu.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ale jaja,mam podobny schemat do 2,5l benzyna i więcej czyli teoretycznie najwypasieńszych aut, a schemat dużo uboższy :mrgreen:
Opublikowano

Radek nie tylko w e32 750 było PDC z przodu :arrow: widziałem "nawet" w 735

w razie czego posiadam EBA o PDC w E34 i E34/2 (czyli touring)

pzdr!

Opublikowano
panowie zastanawiam się nad wrzuceniem czujników parkowania do mojej e34, czy trudno się go montuje i czy każde czujniki podejdą nawet nie org?
Opublikowano
panowie zastanawiam się nad wrzuceniem czujników parkowania do mojej e34, czy trudno się go montuje i czy każde czujniki podejdą nawet nie org?
Opublikowano

pzdr!

No witamy, witamy na forum :mrgreen:

e32 750i miało w standarcie PDC przód + tył, natomiast za dopłatą było dostępne i w 730i M30...

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pzdr!

No witamy, witamy na forum :mrgreen:

e32 750i miało w standarcie PDC przód + tył, natomiast za dopłatą było dostępne i w 730i M30...

Pozdrawiam

siemka! siemka! :mrgreen:

to jeszcze na pewno zależało od rocznika owej 750i :wink:

pzdr!