Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cacuszku? Jak dla mnie tuning zrobiony w tym samym stylu, co nagłośnienie w bagażniku. Czyli bez żadnej myśli przewodniej.

Plus dla sprzedawcy, że nie ukrywa przeszłości auta. Musisz sprawdzić stan przodu po bum. Bo ten dołożony zderzak wygląda, jakby żył własnym życiem.

A przebieg tego cacuszka jaki?

Opublikowano

Zdecydowanie więcej się dowiesz wrzucając tutaj:

viewforum.php?f=44

Auto bezwypadkowe nie jest.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Łoooo matko :shock: :shock: :mad2:

Kolego przeglądałes to forum?

Nie zauważyłes ze na takie tematy jest inne miejsce? :mad2:

Ogólnie ta bunia strasznie zwieśniaczona, świetny jest ten kondom na kierownicy :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sumie po postach autora wygląda, że albo trafił na wymarzony egzemplarz, albo jest sprzedawcą omawianego auta.
Opublikowano
W sumie po postach autora wygląda, że albo trafił na wymarzony egzemplarz, albo jest sprzedawcą omawianego auta.

Masz rację, my tu gadu gadu a tu pod nosem nam nowy "tjuner" rośnie :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
słabo wygląda taka dokładana skóra, jak już robić to całość, a nie pół tapicerki w skórze a pół w welurze. choć to chyba są "skórzane" pokrowce.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
szukaj serii bo to co jest tutaj to koszmarr !!!! wizualnie wygląda okropnie a nie chce myśleć co ukrywa silnik !!!!
Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami;]
Opublikowano
Taaa, generalnie "wiejski tuning"... :x Chińskie kierunki, pokrowce na fotele, itp. No i jeszcze jak o dwustrefowej klimie poczytałem to mnie wyrzuciło z sandałów :duh: . A zderzak z prawej strony rzeczywiście wisi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

xenon jest tylko domowej roboty.

przeglądu za takie kombinacje nie dadzą.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Dadzą dadzą. Chyba przeceniasz naszych "diagnostów". Jakby wszystko miało by być na tip-top to połowa samochodów w Polsce by przeglądu nie przeszła. Taka rzeczywistość :cry:
Opublikowano

mnie strasznie drażni słowo "doinwestowane" w ogłoszeniach

w tym przypadku nawieszanie tego czegoś na nim (kierunki z allegro, naklejki na szybę, przymocowanie wzmacniacza z milionem kabli ekspanderem w bagażniku)

w innych ogłoszeniach owe doinwestowanie to wymiana rzeczy eksploatacyjnych.

NIedługo będą pisać, ze doinwestowany bo na bieżąco tankowany. :mad2:

Opublikowano

co ma wisiec nie utonie :wink: doinwestowany to on jest ale w druga strone :cry: www.zal.pl daruj sobie kolego ten tuning:) i poszukaj cos bardziej orginalnego:)

a tak z ciekawosci ile ma nastukane km??