Skocz do zawartości

jak podlaczyc radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie nabylem radio orginalne bmw i nie wiem jak podlaczyc bo mam tylko ta duza kostke i nie wiem jak zcalic te dwa panele ze soba czy jest poyrzebny jesczcz e jakis kabel który to polonczy
Opublikowano
jak masz orginalne radio to powinno pasowac do orginalnej kostki BMW(jednej dużej) chyba że masz w aucie kostke ISO wtedy musisz kupic przejściówkę

http://www.ermail.pl/images/linkbanners/eRmailBannerSmall2.jpg">

Opublikowano

myśle że na początek wyciągnij obecne radio i zobaczysz co masz w instalacji po starym egzemplarzu,a jak kupowałeś radyjo nie mogłeś gościa Się spytać czy jest kompletne?? jak będę w domu to sprawdzę na swoim jak to wygląda

chyba że masz w aucie kostke ISO wtedy musisz kupic przejściówkę

kostkę ISO powinien mieć bo inaczej nie podłączył by nowszego typu radia, więc raczej przejściowki nie musi kupować żadnej a odpiąć właśnie tą ISO , bo jak ja wywalałem swoje oryginał radio to właśnie musiałem założyć przejście oryginał-->ISO

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
  • Autor
no wlasnie ja mam tylko ta duza kostke i podlacza ja do magnetofonu a teraz czym podpiac panel od radja bo jest tylko ta duza 1 kostka i nie wiem jak to zrobic \
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Poszukaj tam w przewodach.Musisz miec jeszcze taką mniejszą,wychodzi ona oddzielnie z instalacji.

U siebie mam jeszcze taki kabelek wpinany do radia,wtyczka jest podobna do wtyczki anteny DVB T wpinanej do laptopa.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Autor
no wlasnie u mnie tego kabelka nie wiac moze gdzies spadl
Opublikowano
Wyciągnij klimatronik zyskasz miejsce żeby poświecić sobie czymś, wkładasz rękę i poszukiwania. Musi być. Chyba nikt nie był na tyle głupi żeby ją uciąć :D
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Może trochę źle napisałem.

Jest też cienki przewód z taką małą końcóweczką(nie wiem od czego),ale o tą kostkę co pytałeś-to jest ona dosyć spora taka na połowę tej dużej(chyba brązowa).Wsadź rękę i grzebnij w przewodach.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wcale nie musi jej mieć.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
  • Autor
Wcale nie musi jej mieć.

a mozesz kolego rozwinac swa mysl

Opublikowano
  • Autor
panowie a jest taka mozliwos ze umnie jet radio razem z magnetofonem w jednym kawalku i w tedy by byla jedna kostak do podłaczenia
Opublikowano
koleżko jeśli wszystko masz na wierzchu wyciągnięte, to może podłącz to co masz pod kostkę i wtedy będziesz widział co gra a co nie
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
panowie a jest taka mozliwos ze umnie jet radio razem z magnetofonem w jednym kawalku i w tedy by byla jedna kostak do podłaczenia

Dokładnie tak mogło być. Jeśli chcesz podłączyć te lepsze dwuczęściowe radia, musisz dokupić specjalny kabel do wyświetlacza, i wpiąć go szybkozłączkami za kością dochodzącą do górnej części radia.

BMW E39 530dA Orientblau Metalic

http://img11.imageshack.us/img11/9696/podpisyv.jpg

Galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=146383

Elektronika samochodowa Tomasz Pyszka tel: 602 757 397

http://www.mechatronika.krakow.pl/

Opublikowano
  • Autor
koleżko jeśli wszystko masz na wierzchu wyciągnięte, to może podłącz to co masz pod kostkę i wtedy będziesz widział co gra a co nie

no to sie wie kolo podlaczalem ta tuza kostke i magnetofon zagadal ale wysiwetlacz dalej cisza ale juz temat sie wyjasnil trzeba szukac radja jednoczescowego

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
juz temat sie wyjasnil trzeba szukac radja jednoczescowego

Popatrz na mój post powyżej.

Opublikowano
  • Autor
juz temat sie wyjasnil trzeba szukac radja jednoczescowego

Popatrz na mój post powyżej.

tak widzialem twój post i tez widzialem te kable dzieki za pomoc