Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam od pewnego czasu moja Bmw zaczeła dziwnie sie zachowywac aczkolwiek od czasu do czasu zaczeła sie dławic z czasem przypadki zaczęły narastac i wystepowały coraz czesciej wyglądało mi to na brudny filtr .. wiec go wymienilem na nowy Filtrona . po odpaleniu wszystko ok wydawalo by sie ze to bylo tym problemem lecz po jakims czasie ruszając spod swiateł BMW znów złapała zadyszka muisalem zjechac (ledwo ledwo ) na pobocze i ja przegazowac i po tym wszystko normalnie. na nowym filtrze zdarzylo mi sie tak 2 razy :D dodam jeszcze ze przed tym problemem (na starym filtrze jeszcze) przejezdzalem przez bardzo wielka kałuże czy moglo zalac jakis czujnik ?? :x jakie jest wasze zdanie na ten temat ??
Opublikowano
przeglądnij sonde czy nie ma tam wody w tej kostce. dopiero kolega miał tez problemy ze swoim autem i okazalo sie ze wode miał tam.
Opublikowano
Kiedyś miałem podobne objawy w e34 520i i winne było paliwo, które kupiłem w jeszcze kiedyś istniejących stacji Jet w promocji 98-w cenie 95, udało się jakoś wyjeździć to coś, później już przy rezerwie wymieniłem filtr paliwa i zatankowałem tam gdzie zawsze, czyli w moim przypadku bp i jak ręką odjął :D ale myślę, że diagnostyka komp wskazana.