Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja uważam ,ze do E32 te 19" bedą pasować - jak to NIKI kiedys uroczo ujął - jak pięść do nosa :wink:

ale jak zwykle to kwestia gustu i nie ma sie o co sprzeczac ani o czym dyskutowac - darex -kup takie felgi jakie Ci sie podobają i po sprawie - jak juz kupisz i załozysz , wrzuc na forum fotki i po co te zbedne dyskusje - to Ty bedziesz tym jezdził i Tobie ma sie podobac . Ja mam np w nosie ,ze komus sie nie podobają moje felgi :wink:

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a ja uważam ,ze do E32 te 19" bedą pasować - jak to NIKI kiedys uroczo ujął - jak pięść do nosa :wink:

no właśnie, do tego trzeba wyczucia :D

te fele są projektowane do nowych samochodów, zaokrąglonych, mają razem z budą zamykać temat wizualny...

jak myślicie... czy projektanci te 15 lat temu nie wymyśliliby felg z krzywiznami i łukami? Wymyślili, tylko do ówczesnych samochodów, jednak bardziej niż dzisiejsze kanciaków takie nie pasowały... dlatego ja i mój gust popieramy franka i nikiego...

Ale piep...! Ale to w końcu nowy rok i kaczorka trzeba jakoś leczyć :D :D :D :D

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
Widziełam tez u tego samego gościa takie same felgi jak te 19'' tylko ze tamte sa 18'' jak sadziecie które lepsze.De BMW i co ty o tym myslisz?
Opublikowano
Widziełam tez u tego samego gościa takie same felgi jak te 19'' tylko ze tamte sa 18'' jak sadziecie które lepsze.De BMW i co ty o tym myslisz?
No ja np. popieram Franka w jednej kwestii...mam w nosie czy się komuś spodobają moje felgi czy nie.To mnie się mają podobać i stylizuje auto pod swój gust.To tak jakbyś w domu urządził pokój pod gust kolegi żeby się dobrze w nim czuł.Mnie te felgi , które Ty pokazałeś się podobają :cool2:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
jakoś bardziej mi podpadają te które pokazał kolega Darex730i.No piękne felgi :roll2: Co Ty sądzisz?

nie pasują!!! tak jak pisali powyżej przedmówcy - to nie ta epoka

widziałem w zeszłym roku takie alu na e34 (myślę, że jak najbardziej porównywalne fury) - za duże, a to też niewygląda dobrze jak koło jest przewymiarowane... przy tak dużych kołach nie nadąży z wymianą zawieszenia w tym aucie...

Opublikowano
jakoś bardziej mi podpadają te które pokazał kolega Darex730i.No piękne felgi :roll2: Co Ty sądzisz?

nie pasują!!! tak jak pisali powyżej przedmówcy - to nie ta epoka

widziałem w zeszłym roku takie alu na e34 (myślę, że jak najbardziej porównywalne fury) - za duże, a to też niewygląda dobrze jak koło jest przewymiarowane... przy tak dużych kołach nie nadąży z wymianą zawieszenia w tym aucie...

a takie szprychowe...BBSy czy jak się one zwą, pasują?(sorki ale nie wiem czy dobrze napisałem ale mam nadzieję że kojarzysz o co mi chodzi )

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Wracajac do spojlera w siodemce to wedlug mnie totalnie nie pasuje. Siodemka to limuzyna a nie samochod do zakladania spoilerow. :duh:

Nawet piatce nie pasuja spoilery.

Jedynie w przypadku trojki mozna co nieco poeksperymentowac.

Duze kola (19,20) w siodemce beda pasowaly pod warunkiem ze bedzie to jakis odpowiedni wzor. :cool2:

Opublikowano
Co do spojlera mówię NIE, co do alusów TAK, chociaż będziesz miał problemy z utrzymaniem w całości na naszych kochanych polskich drogach. :mrgreen:
Na dobry początek E-30 stka 1.6 M40...
Opublikowano

De BMW - BBS-y zawsze :cool2:

spoiler na klapie w e32 to kompletna wiocha- sporo tego montowali na początku lat 90-tych, taki był widocznie trend w Niemczech, ale nie widziałem ani jednego ładnego do 7-mki... nie wiem wogóle po co bo e32

ma bardzo ładnie zawiniętą klapę bagażnika w formie takiego minispoilera i ładnie to się komponuje z przetłoczeniami na bokach auta i szkoda, że w e34 zapatrzyli się znów w e30 i wrócili do tych kątów prostych...