Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.jestem w posiadaniu bmw e39 530d z 2003r mam dużom navi ale ma wejscie na kasety i chcę podłoczyc zmieniarke cd czy może ktos mi doradzic jaka bedzie pasowac czy trzeba jakies kabłe i uchwyt ,z góry dziekuje
Opublikowano

Duza navi i kasety napewno?

Zmieniarke podłączasz tam gdzie jest navi w bagazniku po stronie kierowcy

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Duza navi i kasety napewno?

Zmieniarke podłączasz tam gdzie jest navi w bagazniku po stronie kierowcy

Nie ma się co dziwić tak jest. A co do zmieniarki instalacja zależna jest od tego co jest w aucie.Zmieniarki w e39 są identyczne we wszystkich.

P.s.Marcin13 ''dużom?!" popraw bo oczy bolą.

Opublikowano
[...] mam dużom navi [...]
jak cię oczy bolą to idz do lekarza tego tego od oczu

A nie no jasne :mad2:

"Pszeciesz to forum BMW wjenc pewnie tu tylko same głomby i debile dlatemu nie tszeba pisadź poprawnie. Pisanie wyrazuf tak jak siem je słyszy znacznie pszyspiesza proces czytania no nie? :duh:

Pzdr.

Opublikowano
jak cię oczy bolą to idz do lekarza tego tego od oczu

Z taką kulturą to nie na forum tylko do ASO tego tego od BMW :mad2: NIe pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobre kol. Manolito :clap: .

Nawet by mi nie przyszło do głowy nawet w połowie żeby tak poprzekręcać-ale uchachałem się :lol: .

Pisownia kol.marcin13 jest straszna

naprawiłem żle zamotowanom osłonom od filtra powietrza

O Mój Boże :shock:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano (edytowane)
Wystarczyło skasować dwie litery,ale łatwiej było się przysapać.Ręce opadają.

Jeśli odnosisz to do sapania autora byka to masz rację.

Jeśli masz na myśli, że to my jesteśmy upierdliwi i sapiemy to ja już nic nie piszę. Jedynie od teraz "dostosójem sfojom pisowńję na bardziej odpowiedniom do tyh zasat ortografji..."

Zresztą wystarczy zajrzeć do innych postów autora wątku. Fakt, że posiada on "dużom NAVI" jest jedynie dziecinną igraszką w porównaniu z resztą twórczości...

Pzdr.

Edytowane przez Manolito77
Opublikowano

Miałem na myśli autora.Dodam,że moja pierwsza uwaga nie miała w zamierzeniu być złośliwa ani prześmiewcza.Zresztą: co było,a nie jest...

Nie ma co roztrząsać.Pozdrawiam oraz zdrowych i wesołych panowie i panie.